Descriere

Andreea Avarvari devenită celebră sub numele de scenă AVA este cunoscută pentru participarea sa la ,,Vocea României” din anul 2014, pentru numeroasele colaborări cu cei mai mari artişti de pe piaţa muzicală românească, printre care: Andra, Delia, Loredana, Damian Drăghici, Sișu, Puya, Antonia, Feli, Alex Velea, dar și pentru colaborarea de 6 ani cu artistul Smiley.

Pe 4 iulie 2018 şi-a lansat piesa de debut, intitulată ,,Fluturi în stomac”, care a fost compusă de artista Feli. Piesa a primit recenzii pozitive, atât în online, cât şi fizic, având numeroase apariţii la tv.

AVA este artista româncă a cărei piesă devine hit în Asia și care reușește să se remarce prin forțele proprii.”Divided love”, piesa artistei AVA, a fost anul trecut licențiată în mai toate țările din Asia, fiind difuzată pe marile radiouri din China, Coreea de Sud, Vietnam, Japonia și Thailanda. Artista țintește din ce în ce mai sus pe plan muzical, punând bazele label-ului Sonus Records, în timp ce-și pune și amprenta pe harta muzicii internaționale.

De asemenea, cântăreața a participat în luna aprilie a anului 2019, la concertul #Stars4Dreams de la Sala Palatului, unde a cântat în premieră piesele “Am vorbit cu inima” și “Copilăria”, alături de cele mai în vogă artiste ale momentului, Inna, Irina Rimes și Nicoleta Nucă. Tot în anul 2019 și-a lansat primul EP, intitulat “27“, “So Cold”, “Fluturi în stomac” și “Am vorbit cu inima”, fiind piesele care sunt difuzate pe radio și în prezent.

Totodată, AVA este cunoscută pentru colaborările sale de succes din lumea rap-ului românesc pe care le-a avut cu: Puya, Sișu, El Nino, Samurai și mulții alții. Artista a dublat și pentru Disney Channel România, vocile personajelor principale din Viva High School Musical “Mexico & Argentina”.

Artista are și propria școală de canto, Music City, care este destinată copiilor & adolescenților, dar  și adulților deopotrivă.

Cele mai recente piese ale AVEI sunt ,,Copilăria” în colaborare cu vloggeriţa Miru, care a fost primită foarte bine de către public şi ,,So Cold”, care este difuzată pe DanceFm.

Videos