Vă prezentăm un interviu cu Tony Lupu, vlogger și cântăreț, în care vorbim despre: planurile de viitor, succesul din mediul online, noua sa piesă și sacrificii.

EXCLUSIV Tony: ,,Îl apreciez foarte mult pe Connect-R, îmi place foarte mult stilul lui și cum compune”.

Cum a început pasiunea ta pentru muzică?

Eu am început cu dansurile, când eram mic îmi plăcea foarte mult să dansez. Sora mea se ducea la dansuri, iar eu le spuneam părinților că aș vrea și eu. Ei îmi ziceau că sunt prea mic, atunci având în jur de 6 ani, însă până la urmă i-am convins. Atunci, ca și acum de altfel, îl apreciam foarte mult pe Michael Jackson, mă uitam la clipurile lui și îi imitam toate mișcările. La un moment dat, am început să fredonez prin sala de dans, iar doamna Mărioara Gheorghe mi-a descoperit talentul, după care am început să urmez ore de canto.

Cine te inspiră cel mai mult din lumea muzicii?

După cum am spus și mai sus, cu siguranță Michael Jackson. Este idolul meu în continuare, încă mă uit la documentare despre el și am toate CD-urile cu muzica lui, încă de când eram mic. Iar din România, am mulți artiști preferați, consider că am ceva de învățat de la fiecare, însă îl apreciez foarte mult pe Connect-R, îmi place foarte mult stilul lui și cum compune.

Dacă ai avea ocazia să faci o colaborare cu orice artist din România, care ar fi acela?

Am mai colaborat cu Sonny Flame, mai urmează multe proiecte pe canalul meu de YouTube și orice oportunitate se ivește, orice artist care își dorește o colaborare cu mine, indiferent de cât de cunoscut este, îl aștept la mine la studio și dacă suntem pe același film, sigur va ieși o piesă super tare.

Sonny Flame x Tony – Lupu Alfa (Official Video)
Știm că ești clasa a XII-a, ce planuri ai pe viitor în ceea ce privește cariera ta?

Vreau foarte mult să merg la Facultatea de Film. Îmi place actoria, dar mai mult cea de film decât cea de scenă, chiar dacă poate pentru alții sună absurd pentru că pe scenă e totul mai realist, trebuie să îți asumi personajul mai mult, în timp ce la film ai posibilitatea să tragi mai multe cadre. Însă, pur și simplu îmi place mai mult ideea de film.

Ce ai făcut în carantină și cum a fost această perioadă pentru tine?

Pentru mine a fost foarte ok, mi-am făcut înainte de carantină un studio la mine acasă, cu microfon, boxe, pian, tot ce trebuie ca să pot să compun. Pe toată perioada carantinei m-am ocupat de piese, chiar am compus una în vreo două ore, a venit o prietenă la mine, a înregistrat și ea, ne-a plăcut super mult și am și lansat pe canalul meu de YouTube.

Ai o comunitate foarte mare pe Instagram și YouTube, ne poți spune ce mai pregătești pentru fanii tăi?

Am o surpriză super mare, e o piesă chiar tare cu niște băieți talentați, dar nu pot să spun mai multe încă. Veți afla totul la momentul potrivit.

Cum reușești să te împarți între școală și cariera ta? Ai simțit vreodată că faci sacrificii pentru tine ca artist?

Cu siguranță am făcut deseori sacrificii, am mai lipsit de la școală pentru că trebuia să merg la anumite emisiuni, la care nu îmi doream să renunț pentru că știam că mă ajută să îmi dezvolt cariera, însă niciodată nu am vrut să neglijez școala. Acum fiind clasa a XII-a mă preocupă destul de mult examenul, chiar dacă știu că îl voi lua, îmi doresc note mari.

Spune-ne 2 lucruri pe care ți-ai dori să nu le faci.

Nu-mi place să mă trezesc dimineața și să merg cu autobuzul, mai ales că eu stau în afara Bucureștiului și mereu mi-a fost greu cu transportul. Acum că am 18 ani și permis, o să se simplifice mult lucrurile.

La 18 ani ai făcut foarte multe pentru tine și cariera ta. Mai ai timp să te vezi cu prietenii, să faci lucruri specifice vârstei?

Cam greu, când am intrat în industrie și am început să am un fanbase destul de stabil, am fost deseori invitat la emisiuni și acest lucru a făcut să îmi fie destul de greu să mă văd cu anumiți prieteni. Unii ziceau că m-am schimbat, dar am încercat să le explic că fac tot posibilul să mă împart și că nu vreau să mă schimb, că îmi doresc să fiu mereu aceeași persoană indiferent de succes. Nu am suportat niciodată vedetismele și nu m-aș considera vreodată una. Mă identific cu termenul de artist pentru că înglobează mai multe activități și îți lasă libertatea să te exprimi sincer și să creezi lucruri frumoase. Eu compun muzică și asta mă face fericit.

Ce îți place să faci cel mai mult în timpul liber?

În afară de muzică în timpul liber îmi place să practic diferite sporturi: îmi doresc cât de curând să sar cu parașuta, îmi place să schiez iarna, joc fotbal, dansez. Țin minte că la un moment dat aveam antrenamentele la fotbal în aceeași zi cu cele de la dansuri, iar mama mi-a pus echipamentul de fotbal într-o parte și cel de dansuri alături și m-a lăsat să aleg, știam că este o alegere importantă ce avea să îmi contureze viitorul, așa că am ales dansurile. N-am renunțat nici la fotbal definitiv pentru că mai joc cu prietenii. 

Foto: Arhiva personală
Ce părere au părinții tăi despre toate activitățile tale? Te-au susținut în tot ceea ce ți-ai dorit să faci?

Da, m-au susținut amândoi încă de mic. Mai ales mama care era mereu prezentă la toate festivalurile de muzică, mă ajuta mereu cu ținute, repetam cu ea, îmi dădea sfaturi, eu mă mai contraziceam cu ea, dar știam că îmi vrea binele. Și tata știu că mă susține și e mândru de mine și înțelegeam când nu putea veni pentru că muncea. Mereu m-au ajutat și mi-au fost alături și le mulțumesc pentru tot.

Spune-ne mai multe despre cea mai nouă piesă în colaborare cu Denize.

Piesa, când am primit-o de la Sonus Records am simțit că trebuie neapărat să scriu la ea. Am închis ochii, ascultam instrumentalul și la un moment dat mi-a trecut prin cap o linie care se potrivea super bine pe beat și care m-a ajutat să-mi scriu și versurile cu o lejeritate super mare! Am fost atras de piesă încă de la prima strofă, atunci când am auzit-o pe Denize cântând. Versurile mi-au placut super mult și am putut să scriu imediat pe filmul lor.

Denize feat.Tony Lupu – Don’t Be Afraid |Official Video
La finalul interviului, Tony a pregătit un VIDEO pentru IdeaMan și urmăritorii lui:
Mesajul de la Tony Lupu.

Redactor: Alexandra Chipăilă

3 Comments

  • Alexandra Chipaila, 25/09/2020 @ 20:40

    Foarte tare interviul! 🤩🥰🔥

  • Alexandra Chipaila, 25/09/2020 @ 20:40

    Îmi place mult interviul! 🤩🥰🔥Felicitări!

  • Anonymous, 26/09/2020 @ 13:30

    Ce tare interviul

Leave a Reply

Your email address will not be published.