Passenger joacă un personaj inspirat de Joker, învăţând să zâmbească inclusiv la comandă, indiferent de cât de grea este situaţia.

Melodia se va regăsi pe noul său album, intitulat ,,Songs For The Drunk And Broken Hearted”, care urmează să fie lansat pe 8 ianuarie 2021.

„Iubesc mult această piesă, mi se pare că transmite cât de depresiv poate să fie să stai într-un pub și să bei atunci când oamenii din compania ta nu sunt în regulă și atunci când nu ai o stare de spirit OK. Mi se pare că a te îmbăta nu face decât să amplifice ceea ce simți deja, așa că dacă te simți oricum oribil, situația e dificilă de la bun început”, a declarat artistul.

Passenger, cunoscut pe numele său real Michael David Rosenberg este un cântăreț și compozitor britanic de folk-rock. Aceasta a devenit cunoscut după lansarea single-ului ,,Let Her Go”, care a devenit un hit la nivel mondial, clasându-se pe prima poziție în topurile din 16 țări.

Îţi place noua sa piesă?

Passenger | A Song For The Drunk And Broken Hearted (Official Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

4 Comments

 • Rastrear Celular, 09/02/2024 @ 10:16

  Quando suspeitamos que nossa esposa ou marido traiu o casamento, mas não há evidências diretas, ou queremos nos preocupar com a segurança de nossos filhos, monitorar seus telefones celulares também é uma boa solução, geralmente permitindo que você obtenha informações mais importantes. https://www.xtmove.com/pt/how-to-know-who-my-partner-talking-whatsapp-track-husband-wife-phone/

 • Iron scrap reclamation center, 14/03/2024 @ 09:29

  Scrap metal recycling Ferrous material inventory Iron scrap pricing

  Ferrous material coordination, Iron scrap utilization and trading, Scrap metal rejuvenation

 • Iron reclaiming yard collection, 18/03/2024 @ 06:03

  Scrap metal processing technology Ferrous material recovery center Iron scrap decommissioning

  Ferrous waste remanufacturing, Iron scrap shearing, Automated metal sorting

 • Tumerabamp, 26/05/2024 @ 16:47

  Hello.

  This post was created with 2ssdsd3222aa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.