AVA

Andreea Avarvari devenită celebră sub numele de scenă AVA este cunoscută pentru participarea sa la ,,Vocea României" din anul 2014, pentru numeroasele colaborări cu cei mai mari artişti de pe piaţa muzicală românească, printre care: Andra, Delia, Loredana, Damian Drăghici, Sișu, Puya, Antonia, Feli, Alex Velea, dar și pentru colaborarea de 6 ani cu artistul Smiley.

Miru

Miru este o cunoscută vloggeriță și rapperiță din România, cu mii de fani pe rețelele de socializare. Ea este cunoscută pentru participarea la concursul "Vocea Romaniei", dar si pentru serialul online de succes, "Viata bate vlogul" de pe ProTV.

Bianca Alexa

Tânără, dinamică şi isteaţă la numai 15 ani, Bianca Alexa cochetează cu muzica încă de la 9 ani, fiind foarte pasionată de aceasta. Artista vrea să surprindă lumea muzicală prin piesele sale, fresh şi dance, care combină foarte bine beat-ul cu versurile şi cu atmosfera din videoclip.

Andra Ionita

Andra Ioniţă este o tânără adolescentă de doar 12 ani, care a participat la numeroase concursuri, unde a obţinut de fiecare dată premii pe podium şi totodată, a avut multe apariţii televizate. Andra studiază muzica de la 5 ani, iar în prezent urmează cursurile de canto la Music City, sub îndrumarea artistei AVA(Andreea Avarvari).