Despre mine - IDEAMAN

Sunt Vlad Avarvari, un jurnalist care și-a căpătat repede notorietatea în acest domeniu, fiind cunoscut ca „băiatul care a revoluționat învățământul românesc”. Totodată, am colaborat în trecut cu redacții și televiziuni de mare renume de la noi, precum DigiFm, Evenimentul Zilei, Radio România Actualități, TVR, Antena1 și KanalD. ProTV a reprezentat cea mai lungă perioadă de formare, lucru și reușite, aici lucrând până de curând. De asemenea, această etapă este o onoare deosebită și totodată un prilej aparte pentru mine.

Am 23 de ani, jumătate sunt moldovean, din partea tatălui și jumătate muntean, din partea mamei. Multă lume nu știe, dar mă cheamă și Marian. Am locuit o bună vreme într-un orășel din Ialomița, în Urziceni, acolo unde am făcut și școala generală și liceul. La liceu am fost la Uman, la Filologie. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, iar în prezent studiez masterul de Campanii de Comunicare în Publicitate și Relații Publice, tot la aceeași facultate. 

Sunt foarte pasionat de tot ceea ce ține de muzică, de la piese, până la artiști, de filmele polițiste și de mister, de televiziune, de geografie și de baschet. Ca să dau puțin din casă, când eram la liceu îmi doream să devin profesor de geografie și încă mai visez la asta, dar se pare că jurnalismul m-a ales pe mine. 

De asemenea, acum 4 ani, după terminarea liceului, am dat admiterea la 3 facultăți diferite: SNSPA, Geografie și Jurnalism, la toate am intrat la buget, însă Jurnalismul a fost alegerea corectă. Am ales această facultate în urmă unui episod care a avut loc la bac, și anume: După primirea rezultatelor la probele de bacalaureat, nota mea de la română era una mică, iar eu am decis să fac contestație, deoarece mă bazam pe forțele proprii. După contestație, nota s-a schimbat radical, cu 2 puncte și ceva în plus, ceea ce m-a revoltat foarte tare și, așa am decis să scriu o scrisoare către un ziar din România, ulterior ajungând la mai multe publicații și devenind un subiect și la televizor.

În materie de muzică, în topul meu se află Mariah Carey, Whitney Houston și Beyonce, însă despre ele vom avea nenumărate ocazii să discutăm.

Acum, m-am hotărât să lansez acest site, deoarece vreau să împărtășesc cu voi, ceea ce mie mi-a fost oferit, și anume, darul pentru a scrie.

Așadar, vă invit să navigăm împreună în lumea divertismentului, lumea muzicii și în lumea jurnalismului, urmărindu-mi articolele și interviurile. 

Despre mine - Ca PR

Activitatea mea de PR, pot spune că a început încă din anul 2017, atunci când am fost ales Președintele Copiilor la nivel național și internațional, din cadrul organizației World Vision România, alături de care am organizat numeroase evenimente destinate copiilor cu situații speciale.

În anul 2018, am început colaborarea cu artista AVA, fiind în prezent artista mea exclusivă pe care eu o reprezint. De asemenea, în anul 2019, am avut o evoluție spectaculoasă în domeniul PR & PRESS, deoarece pe lângă AVA, am ajuns să fac PR-ul pe România, pentru proiectul internațional de mare succes-Shoeba, să mă ocup de vloggeriţa Miru, de tinerii adolescenți de la școală de canto-Music City și de artiștii de la Casa de Discuri-Sonus Records.

Tot în anul 2019, am participat și la organizarea spectacolului din aprilie, #Stars4Dreams, de la Sala Palatului, unde a cântat artista mea AVA, dar și alte artiste în vogă, precum Inna, Nicoleta Nuca și Irina Rimes.

Anul 2020 a venit cu unul dintre cele mai de succes proiecte de-ale mele, și anume, înființarea propriei agenții de Talent Management/PR – Idea Man PR Agency. Roxana Nemeș, Jador, Ella Tina, Robert Ionescu și David Dobrincu, aflându-se printre artiștii/influencerii pe care i-am reprezentat.

În acești 4 ani de activitate în PR, am reușit să-mi strâng toate contactele și să leg conexiuni cu cei mai importanți producători din această industrie, fiind într-o continuă colaborare cu tot ce ține de mass-media, cu presa, televiziunile și cu radiourile.

Cauți un PR?

Relațiile publice sunt o componentă importantă în zilele noastre.Dacă ai o piesă, un subiect sau vreo afacere de promovat, îți stau la dispoziție pentru a face treabă împreună.