Despre mine - IDEAMAN

Sunt Vlad Avarvari, un jurnalist independent care și-a căpătat repede notorietatea în acest domeniu, fiind cunoscut ca “băiatul care a revoluționat învățământul românesc”. Totodată, am colaborat în trecut cu redacții de mare renume de la noi, precum DigiFm, Evenimentul Zilei, Radio România Actualități și TVR.

Am 21 de ani, jumătate sunt moldovean, din partea tatălui și jumătate muntean, din partea mamei. Multă lume nu știe, dar mă cheamă și Marian. Am locuit o bună vreme într-un orășel din Ialomița, în Urziceni, acolo unde am făcut și școala generală și liceul. La liceu am fost la Uman, la Filologie, iar în prezent studiez jurnalismul la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.

Sunt foarte pasionat de tot ceea ce ține de muzică, de la piese, până la artiști, de filmele polițiste și de mister, de televiziune, de geografie și de baschet.Ca să dau puțin din casă, când eram la liceu îmi doream să devin profesor de geografie și încă mai visez la asta, dar se pare că jurnalismul m-a ales pe mine. 

De asemenea, acum 2 ani, după terminarea liceului, am dat admiterea la 3 facultăți diferite: SNSPA, Geografie și Jurnalism, la toate am intrat la buget, însă Jurnalismul a fost alegerea corectă. Am ales această facultate, în urmă unui episod care a avut loc la bac, și anume: După primirea rezultatelor la probele de bacalaureat, nota mea de la română era una mică, iar eu am decis să fac contestație, deoarece mă bazam pe forțele proprii. După contestație, nota s-a schimbat radical, cu 2 puncte și ceva în plus, ceea ce m-a revoltat foarte tare și, așa am decis să scriu o scrisoare către un ziar din România, ulterior ajungând la mai multe publicații și devenind un subiect și la televizor.

În materie de muzică, în topul meu se află Mariah Carey, Whitney Houston și Beyonce, însă despre ele vom avea nenumărate ocazii să discutăm.

În prezent, m-am hotărât să lansez acest site, deoarece vreau să împărtășesc cu  voi, ceea ce mie mi-a fost oferit, și anume, darul pentru a scrie.

Așadar, vă  invit să navigăm împreună în lumea divertismentului, lumea muzicii și în lumea jurnalismului, urmărindu-mi articolele și interviurile. 

Despre mine - Ca PR

Activitatea mea de PR, pot spune că a început încă din anul 2017, atunci când am fost ales Președintele Copiilor la nivel național și internațional, din cadrul organizației World Vision România, alături de care am organizat numeroase evenimente destinate copiilor cu situații speciale.

În anul 2018, am început colaborarea cu artista AVA, fiind în prezent artista mea exclusivă pe care eu o reprezint. De asemenea, în anul 2019, am avut o evoluție spectaculoasă în domeniul PR & PRESS, deoarece pe lângă AVA, am ajuns să fac PR-ul pe România, pentru proiectul internațional de mare succes-Shoeba, să mă ocup de vloggeriţa Miru, de tinerii adolescenți de la școală de canto-Music City și de artiștii de la Casa de Discuri-Sonus Records.

Tot în anul 2019, am participat și la organizarea spectacolului din aprilie, #Stars4Dreams, de la Sala Palatului, unde a cântat artista mea AVA, dar și alte artiste în vogă, precum Inna, Nicoleta Nuca și Irina Rimes.

În acești 2 ani, de activitate în PR,  am reușit să-mi strâng toate contactele și să leg conexiuni cu mai toți producătorii din această industrie, fiind într-o continuă colaborare cu tot ce ține de mass-media, cu presa, televiziunile și cu radiourile.

Cauți un PR?

Relațiile publice sunt o componentă importantă în zilele noastre.Dacă ai o piesă, un subiect sau vreo afacere de promovat, îți stau la dispoziție pentru a face treabă împreună.