Deşi a fost o prezenţă constantă în industria muzicală timp de zeci de ani, trupa ABBA nu a primit niciodată o nominalizare la Premiile Grammy până acum. Dar niciodată să nu spunem niciodată, căci după revenirea spectaculoasă pe care artiştii au avut-o, a venit şi momentul mult aşteptat.

„Still Have Faith in You”, melodia cu care trupa a revenit, a primit o nominalizare la categoria „Record of the Year”. Melodia este disponibilă pe albumul cu numărul nouă, intitulat „Voyage”, lansat după 40 de ani de pauză.

„A trecut ceva timp de când am creat muzică împreună. Aproape 40 de ani, de fapt. Am luat o pauză în primăvara anului 1982 și acum ne-am decis că este vremea să ne reluăm activitatea. Sursa noastră principală de inspirație pentru a înregistra muzică din nou a venit din implicarea noastră în cel mai ciudat și spectaculos concert la care v-ați putea gândi. Vom putea să ne relaxăm și să ne uităm la versiunile noastre digitale în timp ce cântă pe o scenă special construită în Londra. Ciudat și magnific!”, au declarat membrii trupei.

Trupa ABBA nu a mai existat începând cu anul 1982, dar fanii au continuat să le asculte melodiile. Acest lucru a dus la apariţia musical-ului „Mama Mia” în anul 2000, în UK, dar şi pe marele Broadway.

ABBA – I Still Have Faith In You

Redactor: Andreea Buinoschi

1 Comment

  • Iron disposal services, 17/03/2024 @ 13:40

    Metal scrap brokerage services Residential ferrous metal recycling Iron material recovery and reuse

    Ferrous metal reclamation yard, Iron waste recycling plant, Scrap metal reclamation and repurposing

Leave a Reply

Your email address will not be published.