CEO-ul studioului se implică trup și suflet în afacerea sa, asigurându-se că totul va merge ca pe roate. Serviciile pe care le oferă sunt de înaltă calitate și vor satisface toate cerințele clienților.

„La noi se poate face cam orice gen de ședință foto profesională, de la business, la glamour, la fotografie de produs. Oferim și servicii video, aici beneficiind și de posibilitatea de a filma pe green screen, la un perete de 5 m lungime”.

Profesionalismul de care dau dovadă este fără margini, iar studioul pune la dispoziție toate lucrurile de care este nevoie pentru ședințe profesionale. De la make-up la hairstyling, de la decoruri la închirierea aparaturii, fiecare detaliu este pus la punct cu mare atenție.

„Acum, de exemplu, vă așteptăm la ședințe foto de Crăciun sau filmări, pentru care am pregătit atât un decor de interior cu brad și șemineu, cât și un decor cu zăpadă artificială, cu sania Moșului, om de zăpadă, etc. Pe lângă cele tematice, putem amenaja decoruri la cerere, cu fundaluri foto, mobilier, recuzită din dotare sau clienții pot veni cu propriul decor”.

Dovadă că nu sunt niște amatori, cei de la ,,Foto Film 365” au lucrat cu Antena 3, Castel Film, Point, Grenke, Doppleherz și mulți alții.

„Cred că nu greșesc să spun că se crează o legătură cu fiecare client în parte, pentru că reușita unei ședințe foto ține foarte mult de relația pe care o ai cu clientul”.

Pe cei de la Foto Film 365 îi găsiți aici: https://fotofilm365.ro/
Dacă vreți să vedeți în realitate ce pot face ei, mergeți în zona comercială a complexului Doamna Ghica Plaza, la parter, în zona Bucur Obor-Colentina, mai exact, pe strada Ziduri Între Vii, lângă magazinul Lidl sau sunați la numărul de telefon 0770.280.911 sau trimiteți un email la: fotofilm365@gmail.com!

Redactor: Andreea Buinoschi

1 Comment

  • 720p, 10/12/2020 @ 09:13

    I do consider all the concepts you have presented on your post. Ardene Alanson Heidi

Leave a Reply

Your email address will not be published.