În 2004, atunci când James Blunt și-a făcut debutul în muzică, melodia ,,You’re Beautiful” avea un mare succes la nivel mondial, urmând ca mai apoi să primească 3 nominalizări la premiile Grammy, iar pentru versuri, James Blunt a primit două premii MTV Video Music Awards.

James Blunt – You’re Beautiful (Video)

Pe lângă această melodie pe care și astăzi  o mai putem asculta la radio, mai există 3 artiști care au intrat în cele mai importante topuri cu melodiile lor.

Următorul pe lista celor mai ascultate piese este cântărețul Jason Mraz. Piesa ,,I’m Yours” cu peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube este melodia care s-a auzit de-a lungul timpului în foarte multe dintre reclamele de la TV și care a fost nominalizată la premiile Grammy pentru melodia anului, dar și la categoria  Best Male Pop Vocal Performance. Melodia și-a păstrat locul pentru multe săptămâni și în topul Bilboard.

Jason Mraz – I’m Yours (Official Video)

Lista continuă cu Daniel Powter. De câte ori nu ai ascultat melodia ,,Bad Day” în zilele în care lucrurile nu au mers atât de bine? Ei bine, piesa rămâne și astăzi în playlist-ul cu muzică pentru astfel de momente. ,,Bad Day” a avut și ea un mare succes la nivel mondial și, de asemenea, și-a găsit un loc în topul Bilbord. Single-ul a fost scris de Powter și produs de Jeff Dawson și Mitchell Froom.

Daniel Powter – Bad Day (Official Music Video)

James Morrison lansa acum aproximativ 10 ani melodiile ,,You Give Me Something” și ,,I Won’t Let You Go”, două piese de dragoste, cu un mesaj puternic, cea de-a doua, după spusele artistului, fiind dedicată chiar iubitei sale. Cele două melodii au făcut parte din soundtrack-ul mai multor seriale, rămând două dintre piesele importante în lumea muzicii.

James Morrison – You Give Me Something (Official Video)
James Morrison – I Won’t Let You Go (Official Video)

Redactor: Andreea Cojocaru