Cei doi artiști micuți talentați nu se află la prima lor colaborare, însă acum au lansat prima lor piesă originală – „Time”.

Alessia Titisan & Eric Obae – TIME 

„Time” este melodia care vorbește despre timpul pe care îl au la dispoziție într-o zi și pe care aceștia încearcă să îl fructifice cât mai bine pentru a-și îndeplini visul.

De asemenea, single-ul vorbește despre relația de prietenie dintre Eric și Alessia, despre o relație ce nu poate fi ruptă și este unită de aceiași pasiune comună – muzica.

Muzica și versurile au fost realizate de către AVA (Andreea Avarvari) și Joanna (Ioana Radu). Producția muzicală stă sub semnătura lui Mihai Grecan, chitara a fost asigurată de Eric Obae, iar pianul de Alessia Titișan.

Așa cum spune și piesa: „Timpul este un dar prețios, așadar să îl folosim cu folos.”

Cine sunt micuții talentați?

Petru Obae și Alessia Titișan sunt doi copii foarte talentați care s-au alăturat proiectului coordonat de Andreea Avarvari la școala sa de muzică, „Music City”. Pasiunea lor pentru muzică i-a adus împreună și au lansat un cover al piesei lui P!nk, „Cover me in sunshine”, fiind totodată și prima lor colaborare.

Eric Petru Obae are 12 ani și este elev în clasa a 5-a la Colegiul Național Elena Cuza. Este pasionat de robotică, iar printre trupele lui preferate se regăsesc Metallica, Iris, AC/DC, melodia favorită fiind „Ten Words” de la Joe Satriani. Totodată, studiază chitara de patru ani la Academia de Rock cu profesorul Adi Manolovici. Joacă în musical-ul „School of Rock”, după licența internațională a spectacolului, la Opera Comică pentru Copii și are rolul lui Zack, chitaristul formației.

Alessia Titișan are 11 ani si este elevă în clasa a VI-a ȋn cadrul Liceului Teoretic Internațional de Informatică din București. Pasionată de mică de domeniul artistic, Alessia a participat la numeroase concursuri interne și internaționale, obținând nenumărate trofee importante, atât în cadrul festivalurilor de muzică pe partea vocală, dar și de instrument, în speță pian pe care îl studiază de 4 ani, cât și al concursurilor de dans în pereche, fiind legitimată la Clubul de dans Mihai Petre.

De asemenea, Alessia joacă pe scena Operei Comice pentru Copii: „Madagascar” a Musical Adventure, unde a putut fi văzută în rolul regelui Julien, dar și al eleganței Gloria și în megaproducția „School of Rock”.

Alessia Titisan & Eric Obae – TIME ||Offcial Video

1 Comment

  • Iron recyclable waste, 17/03/2024 @ 11:42

    Environmental compliance in metal recycling Ferrous material recycling revenue Iron scrap utilization services

    Ferrous metal waste recycling, Iron scrap reforming, Scrap metal shearing

Leave a Reply

Your email address will not be published.