Cei trei artiști, Alesso, Marshmello și James Bay, au lansat o melodie perfectă pentru ultimele zile de vară, o piesă visătoare și romantică. „Chasing Stars” se găsește deja pe platformele de streaming, de unde poate fi și descărcată.

Aceasta nu este prima colaborare a lui Marshmello. De curând, artistul a lansat „Leave Before You Love Me” alături de Jonas Brothers și piesa „You”, în colaborare cu Vance Joy și Benny Blanco.

De asemenea, James Bay se pregătește pentru a lansa un material discografic, iar una dintre melodiile care îl alcătuiesc, „Chew On My Heart”, a fost lansată în urmă cu un an.

Colaborarea dintre cei trei cântăreți a luat naștere, după ce Alesso și Marshmello aveau deja schițat proiectul, dar au mai avut nevoie de o completare, așa că, s-au gândit la James Bay.

„Alesso și Marshmello au venit la mine cu ideea acestei piese și m-am simțit grozav lucrând la ea împreună cu ei și cu toți cei implicați în realizarea compoziției. Sunt extrem de entuziasmat că o veți asculta acum cu toții!”, a spus James Bay.

Alesso este un Dj și producător suedez, care de-a lungul timpul a lucrat cu unii dintre cei mai mari artiști internaționali, printre care: Usher, Calvin Harris, David Guetta, Tove Lo, dar și mulți alții. De asemenea, acesta a performat și în cadrul celor mai cunoscute festivaluri mondiale, cum ar fi Coachella, Tomorrowland sau Creamfields.

Alesso & Marshmello – Chasing Stars ft. James Bay (Official Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.