Ana Maria-Mărgean este o fetiță-minune de numai 11 ani, care la vârsta ei a cucerit milioane de oameni prin apariția de la ,,Românii au talent”.

Ana-Maria Mărgean în cadrul emisiunii ,,Românii au talent”

Micuța cântăreață are o voce extraordinară, iar momentul ei a uimit pe toată lumea, dar mai ales pe juraţi. De asemenea, Andra a fost cea care i-a acordat golden buzz-ul şi a trimis-o pe Ana direct în semifinala sezonului 11.

Momentul cu tânăra talentată la „Românii au talent” a devenit imediat viral. În doar câteva zile, Ana-Maria Mărgean a ajuns pe locul 5 în trending pe YouTube, iar pe pagina de Facebook „Românii au talent” a strâns aproximativ 4 milioane de vizualizări.

Românii au talent 2021: Ana-Maria Mărgean a venit pe scena talentelor cu un moment nemaivăzut
Declaraţii în premieră de la Ana-Maria Mărgean pentru IdeaMan:
Știm că tu cânți de mult timp și ai câștigat cele mai importante premii de la diverse festivaluri și concursuri muzicale. Ce înseamnă pentru tine participarea de la ,,Românii au talent”?

,, Așa este, eu fac canto de la vârsta de 5 ani, sunt eleva Andreei Avarvari (aka AVA) – de la Music City și am participat la multe concursuri și festivaluri de canto pentru copii, la care am obținut premii importante. Cursurile de ventrilocie le urmez de un an cu profesoara mea Crina Zvoboda, deși, urmăresc această artă de mai multă vreme și-mi doream să duc această pasiune la alt nivel.

Participarea mea la ,,Românii au talent” este o mare reușită la care am sperat de câțiva ani, am participat la preselecții și în 2019, și în 2020, dar probabil nu eram suficient de pregătită.”

Te așteptai să primești Golden Buzz?

,,Am revenit cu forțe proaspete după multe ore de studiu, iar faptul că Andra a apăsat butonul auriu, nu face decât să mă simt mândră că a venit din partea Andrei, ea fiind o artistă consacrată pe care o urmăresc, apreciez mult și care îi cânt piesele de când eram mică. Nu m-am așteptat să primesc golden buzz, am trecut prin niște emoții foarte mari în acele momente, pe care mi le voi aminti toată viața. Pot spune că a fost cea mai frumoasă zi din viața mea de până acum.

Care a fost reacția ta, dar a familiei?

,,Familia, prietenii, nașii și finuții, toți, sunt mereu alături de mine și mă susțin, ei știu cât de mult muncesc, iar faptul că rezultatele atât de frumoase încep să apară, îi bucură pe toți. Mesajele de apreciere, încurajare și susținere au fost primite de la sute de oameni din țară și nu numai, fie prin comentarii primite la postările de pe rețelele de socializare, fie prin mesaje private.”

Ce sentiment te încearcă acum, după ce ai văzut că momentul tău a fost unul de succes?

,,Sentimentul pe care îl trăiesc acum este unul de mulțumire maximă și de convingere că orice vis poate deveni realitate. Simt și o mare responsabilitate, aceea că nu vreau să dezamăgesc fanii, pe cei dragi sau pe cei apropiați mie. Astfel, trebuie să continui să studiez, să fiu din ce în ce mai bună, să dovedesc în continuare că merit aprecierea și susținerea lor.”

Mesaj de la Ana-Maria Mărgean pentru IdeaMan şi pentru susținătorii ei. (VIDEO)
VIDEO de la Ana-Maria Mărgean

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.