,,We forget” se numește noul single al Andrei care reflectă greutățile și shimbările prin care toți am trecut în anul 2020. Versurile au fost compuse chiar de artistă, în doar 10 minute, iar piesa are un sound sensibil și profund.

După debutul în industria muzicală cu ,,Clap your hands”, a urmat piesa ,,Mix de sentimente”, iar acum Andra continuă să ne surprinda cu o melodie care are un mesaj foarte important pentru societate: să nu uităm să fim buni unii cu alții și să nu uităm ce înseamnă prietenia adevărată.

Totodată, Andra studiază muzica de la 5 ani, participând de-a lungul timpului la diverse competiții unde de fiecare dată s-a aflat pe podium. În prezent urmează cursurile de canto la Music City, sub îndrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari).

,,Single-ul acesta este în mare parte despre anul 2020, s-au întâmplat atât de multe lucruri neașteptate și într-un fel ne-au dezumanizat și așa cum spun și în piesă ,,We forget to be kind”, cam despre asta e vorba” – declară artista despre noua sa piesă.

Dacă îți place și ție mesajul piesei, dă-i un share!
Andra Ioniță – We forget |Official Video

Leave a Reply

Your email address will not be published.