Anne-Marie și Little Mix încheie a doua lună de vară în forță, lansând melodia „Kiss My (Uh Oh)”, unde acestea ne cântă despre foștii parteneri care își doresc împăcarea.

Piesa a fost inclusă pe cel mai nou album al artistei Anne-Marie, intitulat „Therapy”, care a fost lansat pe 23 iulie. Sursa de inspirație pentru acest album a reprezentat-o chiar călătoria către propria persoană pe care solista a trăit-o.

„Albumul vorbește despre fericire, tristețe, răzbunare, iubire și regăsire și sper să simțiți și voi toate aceste emoții atunci când îl veți asculta. Dacă așteptați un semn pentru a cere ajutorul cuiva, acesta este semnul”, a declarat Anne-Marie.

Mai mult decât atât, cântăreața a mărturisit că muzica a ajutat-o să treacă peste momentele dificile din viața ei, iar perioada de pandemie a reprezentat o schimbare pentru ea, inclusiv pe plan muzical.

În videoclipul piesei apar și cele două membre însărcinate ale trupei, Perrie Edwards și Leigh-Anne Pinnock. De asemenea, la doar o săptămână de la lansarea single-ului, colaborarea a reușit să strângă aproximativ 6 milioane de vizualizări.

Anne-Marie & Little Mix – Kiss My (Uh Oh) [Official Video]

Redactor: Andreea Buinoschi

1 Comment

  • Iron scrap packaging, 17/03/2024 @ 03:52

    Metal waste reclamation and recycling Ferrous material waste elimination Iron metal waste

    Ferrous material retrieval, Iron scrap disassembling, Scrap metal reclamation plants

Leave a Reply

Your email address will not be published.