Bob Dylan a lansat albumul ”Together Through Life” pe data de 28 aprilie 2009, prin intermediul casei de discuri Columbia. Materialul discografic a fost produs de către Jack Frost și îmbină stilurile blues rock și folk rock.

Majoritatea pieselor care au alcătuit ”Together Through Life” au fost scrise de către Bob Dylan în colaborare cu Robert Hunter. Cu o lună înainte de lansarea propriu-zisă, albumul a fost menționat într-un articol din ”Rolling Stone”.

Materialul de studio a fost alcătuit din 10 melodii și, la nivel internațional, a fost achiziționat în peste un milion de exemplare, dintre care peste 350.000 au fost cumpărate doar în Statele Unite ale Americii.

Mai mult decât atât, ”Together Through Life” a ajuns pe locul 1 în topurile din mai multe țări, printre care se numără: Austria, Canada, Scoția, Suedia, rda și în UK Albums, US Billboard 200 și US Top Rock Albums.

De asemenea, a intrat în top 10 în: Belgia, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Spania, Elveția. Mai mult decât atât, două variante deluxe au fost lansate, iar acestea conțin colaborări cu: Little Walter, The Rolling Stones, George Jones și Doc Guidry.

Bob Dylan – Beyond Here Lies Nothin’ (Explicit) (Official HD Video)