Blondie lansa piesa ”Call Me” pe data de 29 ianuarie 1980, fiind inclusă pe albumul ”American Gigolo”, dar și pe coloana sonoră a filmului cu același nume.

Aceasta a fost produsă și compusă de către Giorgio Moroder, iar versurile au fost scrise de către Debbie Harry. ”Call Me” s-a menținut pe prima poziție în Billboard Hot 100 timp de șase săptămâni consecutive, iar, la finalul anului 1980, se clasa pe prima poziție în Billboard și pe locul 3 în Canada.

Piesa a beneficiat de două videoclipuri: unul lansat în 1981, în care era prezentat un șofer de taxi din New York, conducând prin Manhattan, iar această versiune a fost inclusă pe compilația video lansată în același an și intitulată ”Best of Blondie”.

Mai mult decât atât, a doua versiune a fost alcătuită din diferite înregistrări video cu Debbie Harry și a fost inclusă pe compilația din 1991, ”The Complete Picture. The Very Best of Deborah Harry and Blondie”.

Melodia a ajuns pe prima poziție în: Canada, UK Singles, US Billboard Hot 100, US Record World, dar și în top 10 în: Australia, Austria, Belgia, Finlanda, Irlanda, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Africa de Sud, Suedia și Elveția.

Blondie – Call Me (Official Video)