AVA și Connect-R au lansat piesa ,,Emoții”, de Dragobete, chiar de ziua de nastere a artistei. Se anunță a fi colaborarea momentului în România, vocile celor doi artiști, armonizându-se perfect.

,,Emoțiieste ultima piesă de pe albumul omonim al AVEI. Aceasta vine în completarea celorlalte trei lansate până în prezent: ,,Hai pleacă”, ,,Vrei nu vrei” feat. Dorian și ,,Dragul meu”, toate având ca mesaj principal iubirea.

Piesa transmite toate trăirile, gândurile și dorințele artistei, ea reprezentând vocea tuturor femeilor care își doresc să fie cea mai bună versiune a lor, pe toate planurile.

Connect-R

,,Mi-a părut bine să colaborez cu AVA, este un artist în toată regula, piesa este foarte sensibilă și sper să aibă un succes real pentru că într-adevăr merită.” – a declarat Connect-R despre noul featuring.

Clipul îi surprinde pe cei doi într-o atmosferă caldă, dar în același timp luxury oferită de apartamentul prezindețial din Hotelul Sheraton.

AVA

,,Această piesă reprezintă tabloul vieții mele. Mă reprezintă în totalitate. Este specială pentru mine pentru că am scris-o în 10 minute și pentru că este feat. cu un artist pe care il admir foarte mult. Sper să ajungă la inimile voastre.” – a mărturisit AVA despre mult așteptata colaborare.

Muzica celui mai nou single a fost compusă de AVA, versurile au fost scrise de cântăreață alături de Connect-R, iar orchestrația – realizată de Mihai Grecan (Tigaie) și Alexandru Radu (Chopin).

AVA – Emotii feat. Connect-R |Official Video

Leave a Reply

Your email address will not be published.