După succesul cu melodia „Emoții” la care a colaborat alături de Connect-R, AVA revine cu un single special, care ne vorbește despre dor și iubire.

AVA – Unde ești 

Noul single are un sound melancolic și este despre iubirea sinceră pentru care simți că trebuie să lupți. Este despre sufletul pereche fără de care nu îți poți imagina viața și alături de care te vezi alături în orice moment.

Clipul piesei „Unde ești” o are ca personaj principal pe AVA, care este în căutarea persoanei iubite, pe care în final o găsește. Locația clipului este una de poveste, fiind în armonie cu look-ul artistei și cu casa în care trăiește povestea de dragoste.

„Unde ești” este o piesă pe care abia așteptam să o lansez. Descrie o etapă a vieții mele și îmi doresc ca mesajul piesei să ajungă la cât mai mulți oameni. La un moment dat, fiecare dintre noi își găsește sufletul pereche și am vrut să redau acest moment frumos prin versuri și muzică” – a declarat AVA despre noua sa piesă.

Versurile noului single au fost scrise de Dorian Micu, muzica a fost realizată de Andreea Avarvari (AVA), Diana Moraru, Andrei Mihai și Dorian Micu, iar orchestrația și mix & masterul de Andrei Mihai.

De asemenea, pe lângă cariera artistică, care este într-o continuă evoluție, AVA are și propria școală de canto – Music City, acolo unde pregătește tinere talente. Ana-Maria Mărgean este eleva pregătită de AVA, care a reușit să câștige anul acesta, marele titlu de la Românii au talent.

AVA – Unde esti |Official Music Video

2 Comments

  • Iron scrapping facilities, 16/03/2024 @ 11:56

    Scrap metal end markets Ferrous material recycling infrastructure Iron scrap brokerage

    Ferrous metal processing center, Iron scrap processing, Metal repurposing centers

  • Iron scrap reclamation plant, 18/03/2024 @ 06:31

    Advanced metal recycling Ferrous material emission controls Iron and steel reuse

    Ferrous waste reclamation operations, Iron scrap recycling depot, Industrial scrap recycling

Leave a Reply

Your email address will not be published.