Netflix le-a dat o veste foarte bună fanilor serialului „La Casa de Papel”, deoarece, deși acesta s-a terminat, va urma o nouă continuarea a producției care a făcut furori în întreaga lume.

Personajul căruia actorul Pedro Alonso i-a dat viață, a inspirat un nou serial ce urmează să fie difuzat peste un an de zile.

Spin-off-ul este, deja, în lucru și, mai mult decât atât, „La Casa de Papel” va beneficia și de o versiune coreeană. De asemenea, Pedro Alonso îl va intepreta pe Andres de Fonollosa și o întreagă serie va spune povestea acestuia.

„Sunt atât de fericit că se face acest serial. Sunt profund recunoscător pentru faptul că pot ajunge la atât de mulți oameni din toată lumea și că primesc atât de multă iubire din partea publicului. Am început acest serial fără a ști la ce să ne așteptăm și am câștigat pariul încă de la început. Voi, fanii, sunteți complicii noștri și vă mulțumim pentru asta”, a mărturisit acesta pentru cei de la TVLine.

Potrivit celor de la Netflix, „Berlin” va fi difuzat începând cu 2023, anul 2022 fiind dedicat numai filmărilor.

„Jaful a ajuns la sfârșit, dar povestea continuă. Berlin: O nouă serie apare în 2023”, au scris producătorii pe contul de Twitter.

Redactor: Andreea Buinoschi

2 Comments

  • Iron scrap recuperation yard, 16/03/2024 @ 07:40

    Metal waste exchange Ferrous metal industry news Iron scrap storage

    Ferrous material disposal solutions, Iron reclaimer, Non-ferrous metal scrap

  • Iron waste redistribution, 18/03/2024 @ 14:41

    Recycling process optimization Ferrous metal reclamation Iron recycling management

    Ferrous material certifications, Iron scrap reclamation facility, Metal recycling solutions center services

Leave a Reply

Your email address will not be published.