Beyoncé a revenit după o pauză de un an cu un nou videoclip. Piesa ,,Already” este o colaborare cu Shatta Wale & Major Lazer și se vede că fanii au așteptat cu nerăbdare aceast clip.

Deși, „Already” a fost lansat în urmă cu 12 luni, videoclipul a apărut mai târziu, iar fanii sunt foarte entuziasmați. Single-ul va fi inclus pe albumul vizual „Black Is King”.

În videoclip, o putem vedea pe Beyoncé în mai multe ipostaze – cu părul lung sau cu el împletit sub formă de codițe afro. De asemenea, artista prezintă mai multe ținute, așa că o vei putea admira într-o salopetă mulată, într-o rochie turqoise sau într-un costum alb-negru.

,,Călătoriile familiilor negre, de-a lungul timpului, sunt onorate într-o poveste despre călătoria unui tânăr rege, marcată de trădare, dragoste și căutarea identității de sine. Strămoșii îl îndrumă spre destinul său, iar prin învățăturile și îndrumările tatălui acestuia, dobândite în copilărie, el câștigă virtuțile necesare pentru a-și revendica casa și tronul”, arată comunicatul de presă.

Tu ai ascultat noua piesă?

Beyoncé, Shatta Wale, Major Lazer – ALREADY (Official Video)

Redactor: Raluca Tindeche