Billie Eilish, alături de Shawn Mendes, Coldaplay și mulți alții se implică în acțiuni de binefacere în ceea ce privește încălzirea globală și condițiile economice precare cu care unele națiuni se confruntă.

Cum pandemia de COVID-19 nu ajută la rezolvarea problemelor economice ale țărilor greu încercate, artiștii încearcă să tragă un semnal de alarmă în acest sens. Conform Băncii Mondiale, mai mult de 100 de milioane s-au confruntat cu sărăcia în ultimii ani, iar acest lucru a dus la crearea campaniei ”End Extreme Poverty Now”.

Prin intermediul ei este solicitat ajutorul liderilor mondiali ce au puterea de a opri aceste probleme cu care o mare parte din planetă se confruntă. Scrisoarea prin care aceste lucruri se discută a fost făcută publică duminică, pe 22 mai, în timpul deschiderii Global Citizem NOW.

5 Seconds of Summer, Alessia Cara, Adam Lambert, Bill Nye, Camilo, Charlie Puth, Finneas, MANESKIN, Ricky Martin, Sabrina Elva, Cyndi Lauper și Duran Duran sunt doar o parte dintre vedetele care s-au alăturat și ele campaniei.