Legendarul Bon Jovi a lansat videoclipul pentru single-ul ,,Do What You Can”. Prin intermediul acestei piese artistul vrea să transmită că oraşul New York nu este fără viață, aşa cum s-a tot vehiculat în presă.

Melodia a fost lansată în iulie, alături de un lyric video. Acest single prezintă influenţe de muzică country şi un stil american, fiind o prefaţă pentru viitorul album. Artistul își va lansa LP-ul ,,Bon Jovi 2020″ în această toamnă.

Noul videoclip îi bucură pe fani cu un mesaj pozitiv, ce dorește să demonstreze că New York şi Manhattan nu sunt lipsite de viață, aşa cum scrie presa americană în ultima vreme. Îl vedem pe solist ajutând persoane nevoiaşe, dar şi copii care comunică cu bunicii prin intermediul ferestrelor de sticlă, păstrând distanța.

Noul album semnat Bon Jovi va fi lansat în premieră pe 2 octombrie şi poate fi deja precomandat online. Acum o lună s-a împlinit un an de la concertul lui Bon Jovi din Bucureşti, care a adus împreună 50.000 de oameni în Piaţa Constituţiei, după 8 ani de la ultima reprezentaţie a trupei.

Bon Jovi – Do What You Can

Redactor: Cătălina Petrache

2 Comments

  • Iron scrap removal, 14/03/2024 @ 17:25

    Metal recovery and reuse Ferrous metal reclaiming and reprocessing Iron waste reuse center

    Ferrous material recycling process improvement, Iron recovery center, Logistics optimization for metal recycling

  • Iron and steel reclaiming services, 18/03/2024 @ 19:03

    Scrap metal classification Ferrous metal assessment Iron recuperation

    Ferrous waste reclamation processing, Iron scrap brokerage services, Metal scrap collection

Leave a Reply

Your email address will not be published.