Camila Cabello și Maria Becerra au venit cu o melodie latino, intitulată ”Hasta Los Dientes”. După ce a colaborat cu Ed Sheeran și a lansat piesa ”Bam Bam”, Camila continuă în aceeași nuanță, îndreptându-se către stilul latino.

„Iubesc locul meu de naștere (Havana). Iubesc cultura mea. Îmi aduce atât de multă bucurie. Cred că este incredibilă. Iubesc muzica latino, iubesc cultura latină. Cred că suntem o comunitate minunată.

Muzica noastră, mâncarea noastră, oamenii…atât de multe lucruri grozave. Sunt atât de mândră, iar acest sentiment de mândrie se simte în mod natural în tot ceea ce fac. Iar asta se întâmplă în special cu cât înaintez în vârstă: fac asta pentru a mă apropia de sufletul meu”, a spus Camila pentru Billboard.

”Hasta Los Dientes” se regăsește pe cel mai nou material discografic al Camillei, ”Familia”. Lansarea a avut loc pe data de 8 aprilie, fiind produs de către: Ricky Reed, Cheche Alara, Scott Harris, Edgar Barrera și Mike Sabath.

Acesta a ajuns pe locul 9 în UK Albums, pe 10 în US Billboard 200, pe 6 în Canadian Albums și pe 8 în Portugalia și în Scoția.

Camila Cabello, Maria Becerra – Hasta Los Dientes (Official Music Video)