În noul clip al piesei ,,Girlfriend”, Charlie Puth ne arată o nouă latură. Melodia este adresată fetei pe care Charlie o așteaptă la cină, posibilă sa prietenă, iar clipul prezintă pregătirile pentru întâlnirea dintre cei doi.

Videoclipul începe cu încercarea artistului de a găti niște paste pentru invitata sa, însă totul devine un dezastru în bucătărie, sfârșind prin a comanda mâncarea de la un restaurant. În următoarele secvențe masa este pregătită, iar Charlie este gata să o primească în casă pe cea care i-a furat inima.

După declarațiile artistului, videoclipul prezintă cu adevărat personalitatea sa:

,,I’ve never released a music video that wholeheartedly showed my personality. The video for ‘Girlfriend’ is the first time I’ve truly been myself in every aspect.”

Momentul așteptării este unul funny, căci Charlie se distrează de minune în așteptarea fetei, lucru pe care vrea ca și fanii lui să-l facă pe muzica sa:

,,It’s also meant to visually represent what I want people to do when they hear my music and that’s to have fun în their very own way” , a mărturisit cântăreţul.

Charlie Puth – Girlfriend [Official Video]

Redactor: Andreea Cojocaru