Chef Superfood lansează împreună cu Chef Cătălin Scărlătescu cea mai nouă platformă gourmet pentru toți pasionații de bucate autentice.

Chef Superfood

Chef Superfood reprezintă cea mai nouă platformă cu preparate artizanale proaspete, care folosește ingrediente de cea mai bună calitate, fără conservanți și fără aditivi, păstrând, totodată, savoarea rețetelor autentice.

Chef Superfood își propune să îmbine preocuparea pentru un stil de viață sănătos cu pasiunea și savoarea preparatelor cu poveste sau a rețetelor reinterpretate.

De la fermele din inima Transilvaniei și până la plasele pescarilor de la Marea Neagră, această platformă va aduce în casele românilor cele mai bune ingrediente pentru mese desăvârșite.

Mai mult decât atât, Chef Superfood include și rețete speciale, ce poartă semnătura lui Chef Cătălin Scărlătescu, acesta împărtășind pasiunea pentru gustul autentic și căutarea atentă a ingredientelor de calitate.

„Bucuria de a trăi și de a avea un stil de viață sănătos se reflectă în propria farfurie și în alegerea ingredientelor de calitate, iar acesta este principiul cu care Chef Superfood a pornit acum la drum. M-am alăturat acestei echipe pentru că îmi plac provocările și pentru că sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă bucătăria tradițională și reinterpretarea acesteia, conferindu-i accente moderne și un plus de aromă și savoare. Sărbătorile de iarnă se apropie și garantăm tuturor celor care accesează platforma noastră că se vor bucura de mese de poveste”, a declarat Chef Scărlătescu

Echipei Chef Superfood i s-a alăturat și Chef Maria Burlacu, finalista emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 6, care își va pune amprenta personală pe preparatele speciale și specifice.

Pentru că sarmalele, piftia sau cozonacii sunt doar câteva dintre cele mai apreciate preparate care se regăsesc an de an pe mesele românilor, în această perioadă, cei care, din lipsă de timp sau din alte motive nu le pot prepara, dar le savurează cu plăcere, această platformă gourmet este alternativa ideală.  

În plus, aceasta livrează acasă și preparate fine sau produse proaspete, ready to cook, de cea mai bună calitate, din ingrediente din surse sigure.

Mai multe detalii despre modalitatea de livrare și meniul complet sunt disponibile în platformă – www.chefsuperfood.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published.