Chloe Bailey revine cu noi piese și lansează ”Treat Me”. Melodia vine la pachet cu un videoclip plin de energie, filmat alb-negru. Aceasta încurajează un băiat să își exprime sentimentele față de ea și să încerce să o cucerească.

Aceasta este prima piesă lansată de către Chloe Bailey în anul 2022, ea făcând parte din trupa Chloe x Halle. Mai mult decât atât, este posibil ca aceasta să fie una dintre piesele care vor apărea pe primul său album a cărui lansare va avea loc în curând.

”Have Mercy” este piesa solo de debut a sa, lansată în septembrie, anul trecut. Aceasta a debutat pe locul 28 în Billboard Hot 100 și pe locul 10 în Hot R&B/Hip-Hop Songs. Videoclipul a fost regizat de către Karena Evans și s-a bucurat de un succes foarte mare și pe TikTok.

Mai mult decât atât, Chloe a interpretat piesa live în cadrul 2021 MTV Video Music Awards. ”Have Mercy” s-a clasat pe locul 19 în US Mainstream Top 40 și pe locul 3 în US Rhytmic. În Statele Unite ale Americii, a primit discul de aur pentru cele peste 500.000 de copii vândute.

Chlöe – Treat Me (Official Video)