Băieții de la Coldplay au dat lovitura. Trupa a lansat piesa „Higher Power” în afara atmosferei planetei noastre și, pentru a realiza acest lucru, membrii au avut nevoie de ajutorul astronautului de origine franceză Thomas Pesquet.

Coldplay

Single-ul vine în surprinderea fanilor cu o variantă specială, clipul prezentând holograme cu mai mulți extratereștrii în timp ce dansează, iar Thomas Pesquet a fost cel care i-a dat melodiei play, chiar din spațiu.

După aceasta, membrii trupei Coldplay au stat de vorbă cu astronautul și au detaliat asemănările care există între carierele celor lor.

Coldplay a interpretat piesa pe 9 mai, în cadrul emisiunii American Idol și astăzi o vor cânta pe scena de la BRIT Awards. Mai mult decât atât, pe data de 22 mai, formația va susține un concert cu ocazia „Live at Worthy Farm” ce va fi organizat în cadrul festivalului Glastonbury din Anglia.

Coldplay Performs New Single “Higher Power” – American Idol 2021

Elvis Presley și David Bowie au fost alți doi artiști ale căror piese s-au auzit din spațiu: „Heartbreak Hotel” și „Space Oddity”.

Coldplay – Higher Power (Official Audio // Extraterrestrial Transmission)

Redactor: Andreea Buinoschi

2 Comments

  • Rastrear Celular, 09/02/2024 @ 07:20

    Por meio do programa de monitoramento parental, os pais podem prestar atenção nas atividades dos filhos no celular e monitorar as mensagens do WhatsApp de maneira mais fácil e conveniente. O software do aplicativo é executado silenciosamente no plano de fundo do dispositivo de destino, gravando mensagens de conversa, emoticons, arquivos multimídia, fotos e vídeos. Ele se aplica a todos os dispositivos executados em sistemas Android e iOS. https://www.xtmove.com/pt/how-to-track-and-read-someones-whatsapp-messages-calls-location/

  • Iron reprocessing facility, 14/03/2024 @ 20:12

    Scrap metal disposal facility Ferrous material waste processing Iron scrap repackaging

    Ferrous material recycling automation, Iron recovery centers, Metal salvage yard solutions

Leave a Reply

Your email address will not be published.