Connect-R a lansat o nouă melodie, intitulată „Culoare”. Aceasta are influențe R&B și vorbește despre crezul lui artistic.

În ultimul timp, artistul s-a apropiat foarte mult de fanii săi datorită sincerității de care dă dovadă. Se pare că acest lucru a fost o inspirație pentru artist și de data aceasta a decis să își încânte admiratorii cu noul single.

„Să fie cu luare aminte, când pictorul nu simte culoarea, minte!”, a fost mesajul cântărețului. Atât versurile, cât și muzica sunt semnate de către Connect-R.

În ultimele luni, a scos foarte multe piese cu diferiți artiști din România. Printre ele se numără piesa „Emoții” lansată alături de AVA, „Îmi pare rău” în colaborare cu Phunk B, dar și „Nonșalant”, piesă interpretată împreună cu Amuly.

Mai mult decât atât, Connect-R are planuri mari pentru anul acesta și se pare că lucrează la un nou album ce ar putea apărea în următoarele luni.

Connect-R – Culoare | Official Video

Redactor: Andreea Buinoschi

1 Comment

  • zovre lioptor, 17/07/2021 @ 07:53

    you’re really a good webmaster. The website loading speed is amazing. It seems that you are doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have done a great job on this topic!

    http://www.zovrelioptor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.