Demi Lovato le-a dat o nouă veste fanilor. Aceasta se pregătește pentru lansarea celui mai nou album al ei, intitulat ,,Dancing with the Devil… the Art of Starting Over”.

Albumul va fi lansat pe data de 2 aprilie, iar marea veste a fost dată chiar în cadrul unei transmisiuni live de pe aplicația Clubhouse.

Ultimul album al lui Demi a fost lansat în anul 2017 și s-a numit ,,Tell Me You Love Me”. La scurt timp după lansarea lui, fosta vedetă Disney s-a retras de pe scenă din cauza supradozei de substanțe interzise pe care o luase. Acum, aceasta revine în forță și promite un nou material discografic de excepție.

„Dacă îl asculți piesă cu pistă, dacă urmezi tracklist-ul, este precum o coloana sonoră neoficială a documentarului. Pentru că într-adevăr îmi urmărește viața din ultimii doi ani. Când am parcurs tracklist-ul și am realizat cum coincide cu povestea vieții mele, a avut sens să adaug lucruri mai emoționale la început și apoi să trecem la <<The Art of Starting Over>>”, a spus Demi.

Albumul va cuprinde 19 melodii, dintre care, trei piese bonus, iar una dintre ele va fi o colaborare cu nimeni alta decât Ariana Grande. Mai mult decât atât, cântecele vor vorbi despre traumele pe care artista le-a suferit din cauza supradozei de droguri, amănunte menționate și în documentarul care se va lansa pe 23 martie.

Până la lansarea noului album semnat Demi Lovato, vă lăsam un hit de-al artistei aici.

Clean Bandit – Solo (feat. Demi Lovato) [Official Video]

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.