Dacă de fiecare dată când a trebuit să faci un cadou pentru cineva drag ai pierdut ore întregi, ți-ai pus o mie de întrebări, ai fost în dubii și tot nu ai reușit să găsești un cadou special, noi îți venim în ajutor cu noii noștri parteneri: TheGiftery.ro.

Această afacere reușește să creeze momente magice în viețile oamenilor, să aducă zâmbete pe buze și să uimească prin calitatea produselor, atenția la detalii și designul atrăgător și unic.

TheGiftery înseamnă produse selecționate cu grijă, de calitate superioară și utile, iar persoana care primește un cadou personificat, se va simți, cu siguranță, apreciată și iubită.

,,Ideea acestui concept a pornit de la faptul că tuturor ne este greu să găsim cadoul perfect pentru o anumită ocazie. Mi-am dorit să creez ceva prin care să iasă câștigător și cel care cumpără cadoul, dar și cel care îl primește.” – ne povestește Alexandra, fondatoarea TheGiftery.

Cu cadourile de la TheGiftery.ro vei redescoperi plăcerea de a face cadouri, vei economisi timp, vei rămâne memorabil și vei transmite persoanei respective cât de mult înseamnă pentru tine.

,,Inițial am început în sufragerie pentru că nu mă gandeam că voi avea nevoie de mai mult spațiu, acum m-am extins și am și un sediu.”

Nu e de mirare că afacerea Alexandrei se tot extinde, ce poate fi mai frumos decât să dăruiești cadouri care cu siguranță vor ajunge la inimile celor dragi?

Puteți să comandați cadoul perfect de aici:

www.thegiftery.ro/

www.instagram.com/the.giftery.ro/

www.facebook.com/thegiftery.ro/

#Blog #Parteneri #Poveştidesucces

Redactor: Alexandra Chipăilă

Leave a Reply

Your email address will not be published.