Inas Aboaltaheen este o antreprenoare de succes. Venită din Irak, în anul 1996, împreună cu familia sa, a decis să intre în lumea afacerilor. Aceasta a vrut să aducă tradițiile din Irak și în România, bazându-se pe pasiunea ei,  dar și a românilor pentru parfumurile orientale.

Inas Aboaltaheen – fondatoarea Oriental Boutiq.

Povestea brand-ului a început în urmă cu 4 ani, la un târg din Centrul Vechi. Interesul oamenilor nu a întârziat să apară, iar cererea a fost și ea pe măsura așteptărilor. Dorința românilor de a îmbrățișa cultura orientală a făcut-o pe Inas să își mărească aria de activitate, devenind, în scurt timp, creatoarea parfumurilor de păr.

Calitatea produselor este incontestabilă, acestea fiind aduse chiar din Dubai. Pe lângă parfumuri, Inas a pus la dispoziție și creme de corp, esențe de parfum, creme de protecție solară, dar și rochii inspirate din tradiția Irakului.

Antreprenoarea a început colaborări cu mai multe nume mari din showbiz-ul românesc, acestea fiind cucerite de calitatea parfumurilor. Printre ele se numără: Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Loredana Chivu, Oana Turcu și Cristi Brancu.

Alături de Luis Lazarus, Inas și-a făcut cunoscută afacerea la mall-ul Liberty Center, dar și în Centrul Vechi și în Pipera.

Cu toate că anul 2020 a fost unul greu, produsele puse la dispoziție de Dubai Design Parfumuri au fost îndrăgite de clienții care nu au renunțat la ele nici anul ce a trecut. Afacerea s-a adaptat rapid, iar totul s-a desfășurat în mediul online.

Cei care vor să se bucure de aromele orientale pot vizita showroom-ul de la Piața Romană, unde se vor îndrăgosti, garantat, de parfumurile de la Oriental Boutiq.

Dacă vreți să atrageți toate privirile, folosind cele mai bune parfumuri orientale, pe Inas o găsiți aici:

oriental-boutiq.ro/

instagram.com/dubai_design_parfumuri/

1 Comment

  • Carmen Iov, 20/02/2021 @ 14:43

    Minunate parfumurile, minunată si de o amabilitate de excepție Doamna Inas.
    Sunt încântată! Ultima achiziție, un parfum fabulos, Liberta – Louis Varel (care se aseamana mult cu Coco Mademoiselle-Chanel).

Leave a Reply

Your email address will not be published.