Da, da, ați citit bine! Nu candidează încă la președinție, însă Demi se implică activ în viața politică. Cântăreața a lansat o nouă piesă, ,,Commander In Chief”, cu un mesaj adresat președintelui Americii, Donald Trump.

Vocea minunată a lui Demi rezonează acum cu cei ce se pregătesc pentru votul din data de 3 noiembrie. Lovato, prin intermediul versurilor îi adresează actualului președinte câteva întrebări și își manifestă nemulțumirile, devenind vocea a milioane de americani.

Într-un vers Demi spune:

,,Comandante Suprem, sincer

Dacă aș face lucrurile pe care le faci tu, nu aș putea dormi”

Ei bine, cântăreața se arată extrem de revoltată cu privire la sistemul politic existent în SUA, dar, mai ales nemulțumită de Donald Trump, președintele Americii, un personaj extrem de controversat în mass-media.

Melodia face referire la oameni de toate rasele și toate vârstele și la cum acest sistem dezbină oamenii și produce atât de mult rău (,,Suntem într-o stare de criză, oamenii mor”).

De asemenea, Demi Lovato a declarat într-un interviu pentru CNN că au existat multe momente când și-ar fi dorit să-i adreseze președintelui o scrisoare sau să stea față în față cu acesta. Acum, artista și-a împărtășit viziunea lumii, pentru a trage un semnal de alarmă la situația neplăcută cu care se confruntă America. 

Acesta este mesajul artistei. Ascultă și tu această piesă și spune-ne cum ți se pare.

Demi Lovato – Commander In Chief (Audio)

#godblessamerica

Redactor: Andreea Cojocaru

126 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.