Cred că numele vă spune deja totul. O familie solidă, influentă, constant prezentă în lumina reflectoarelor și cu un istoric foarte interesant în lumea sportului, în muzică și în fashion.

Victoria și David formează un cuplu de 21 de ani, fiind unul dintre cele mai stabile cupluri de peste ocean. Cei doi au patru copii, Brooklyn, Romeo, Harper și Cruz și după cum putem vedea în poza de mai jos, întruchipează definiția unei familii frumoase.

Familia Beckham
Dar cum a început totul?

Debutul Victoriei s-a produs odată ce s-a alăturat formației Spice Girls, o trupa pop britanică înființată în anul 1994.  În anul 1999 îi spunea ,,DA” celebrului David Beckham, iar în anul 2001, după destrămarea trupei, Victoria a urmat drumul unei cariere solo, lansând în timp mai multe single-uri.

După retragerea din muzică, artista a urmat o carieră în fashion cu care a cunoscut succesul internațional, de care se bucură și astăzi. Victoria a lansat o linie de blugi pentru Rock & Republic, ca mai apoi să-și lanseze propria marcă dVb Style. Ea a mai produs o gamă de genți dar și de bijuterii și a lansat chiar și un ghid de modă ,,That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything în Between”.

Victoria deține acum propria linie de haine, fiind o imagine foarte importantă în lumea modei.

Victoria Beckham
Dar să nu uităm de David, jumătatea Victoriei și unul dintre cei mai mari fotbaliști.

Prima apariție în lumea fotbalului a fost în anul 1992, la 17 ani, atunci când David Beckham a semnat un contract cu Manchester United FC. Beckham a jucat și pentru alte echipe, cum ar fi Real Madrid sau Los Angeles Galaxy și a devenit astfel unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști, dar și un simbol al fotbalului. Beckham este singurul englez care a înscris la trei Cupe Mondiale diferite.

Din cauza celor multe accidentări pe care le-a suferit de-a lungul carierei, la sfatul medicilor, Beckham s-a retras din fotbal în 2013. David nu a dispărut după această retragere, ba mai mult, s-a reprofilat. Astfel, are un parteneriat cu o firma de îmbrăcăminte pentru bărbați, Kent & Curwen, a lansat o linie de cosmetice pentru domni, dar și multe parfumuri care îi poartă numele.

David Beckham

O poveste a unei familii solide, cu 4 copii minunați, dar și cu cele mai înfloritoare cariere, deveniți astfel un exemplu în toată lumea.

Tu ce părere ai despre povestea celor doi?

Redactor: Andreea Cojocaru

169 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.