Astăzi vorbim despre încă o legendă a muzicii, Regina muzicii pop, câștigătoare a șapte premii Grammy, Madonna.

Madonna Louise Ciccone pe numele său real, s-a născut pe 16 august 1958, aparent sub o stea norocoasă, căci viață a transformat-o într-una dintre cele mai de succes cântărețe de peste ocean. A început să cânte într-o formație intitulată Breakfast Club, iar mai apoi și-a început cariera solo.

Madonna – Perioada de debut

Debutul l-a făcut în anul 1983 cu primul său album intitulat ,,Madonna”. Artista este premiată pentru acest album, are multe reacții pozitive din partea publicului, ba chiar impresionează prin prestația sa din anul 1984 de la MTV Video Music Awards.

Artista îmbină muzica cu actoria și o face chiar bine. În 1985 Madonna apare în filmul romantic de comedie ,,Căutând-o pe Susan”. Un an mai târziu este nominalizată la Grammy pentru piesa ,,Crazy for You”, iar în același an apare în filmul ,,Who’s That Girl“.

Cu fiecare an, Madonna devine un artist din ce în ce mai excentric, artista dominând lumea muzicii, iar acest fapt poate fi observat atât în piesele sale cât și în clipuri.

Madonna devine un exemplu al liberei exprimări și al nonconformismului. Călătorește în toate colțurile lumii prin turnee și este premiată pentru single-urile sale. ,,Hung Up”, piesa extrasă de pe albumul ,,Confessions on a Dance Floor” ajunge numărul unu în 45 de țări și câștigă un premiu Grammy.

Regina muzicii pop îl întâlnește pe Regele muzicii pop, Michael Jackson și devin una dintre cea mai discutată apariție din toate timpurile. Aceștia au venit împreună la premiile Oscar, acolo unde Madonna a interpretat melodia ,,Sooner or later” din filmul nominalizat, ,,Dick Tracy”.

Madonna & Michael Jackson

Madonna rămâne un artist emblematic, aparte cu fiecare apariție. Artista continuă și astăzi să șocheze, devenind un simbol al muzicii pop. Nu YouTube, Vine, Twitter sau alte aplicații. Doar 35$, un vis și mult talent.

#Madonna #QueenofPop #legend

Redactor: Andreea Cojocaru

1 Comment

  • Anonymous, 15/08/2020 @ 23:50

    😍😍😍💎#diamond

Leave a Reply

Your email address will not be published.