Elton John este din ce în ce mai prezent în industria muzicală și revine în atenția fanilor cu piese și colaborări care mai de care.

Elton John & Stevie Wonder

La finalul primei luni de toamnă, Elton a lansat melodia „Finish Line”, în colaborare cu nimeni altul decât Stevie Wonder.

„Nu aş putea fi mai mândru de atât. Acesta este unul dintre cele mai bune albume pe care le-am înregistrat. Vocea lui Stevie sună la fel de bine ca la 17 ani. Cântă cu o bucurie pură şi o exuberanţă în voce. Andrew Watt a făcut o treabă incredibilă în producţie, iar procesul a fost unul magic. Am adorat întotdeauna să colaborez cu Stevie şi sunt încântat că după 50 de ani de prietenie putem realiza un duet”, a declarat Elton John.

Cei doi artiști nu se află la prima colaborare, căci, în anul 1983, Stevie Wonder a cântat la muzicuță în piesa artistului britanic, „I Guess That’s Why They Call It the Blues”.

Elton John – I Guess That’s Why They Call It The Blues

Mai mult decât atât, materialul discografic urmează să își facă apariția pe data de 22 octombrie și va cuprinde mai multe colaborări, printre care și cele cu: Dua Lipa, Stevie Nicks, Miley Cyrus și Eddie Vedder.

Finish Line

Redactor: Andreea Buinoschi

2 Comments

  • Iron waste reclaimer, 14/03/2024 @ 08:21

    Ethical metal sourcing Ferrous scrap dealers Iron salvaging depot

    Ferrous metal salvaging, Iron recovery, Scrap metal reforming

  • Iron waste disposal facility, 18/03/2024 @ 02:54

    Metal waste brokerage Ferrous material recycling education initiatives Iron reclaiming services

    Ferrous metal reclaiming center, Iron waste reclaiming operations, Metal waste reclaiming center

Leave a Reply

Your email address will not be published.