Ed Sheeran nu a putut să stea departe prea mult timp de sound-ul care l-a dus pe culmile succesului și a lansat melodia „Visiting Hours”.

Piesa este una extrem de emoționantă și este dedicată unei persoane apropiate din viața artistului, care din păcate, acum nu se mai află printre noi.

„Cel de-al patrulea album de studio, “=”, apare pe 29 octombrie și poate fi precomandat de pe toate platformele, fiind disponibil ca CD, vinyl și casetă. Am început să compun piese pentru acest album și să le înregistrez în iunie 2017. A fost un proces foarte, foarte lung”, a mărturisit Ed.

Așadar, single-ul va fi inclus pe noul album al acestuia, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură lansarea, mai ales că va reveni, prin intermediul lui, la stilul muzical care l-a consacrat.

Acordurile de chitară și versurile melodiei sunt într-o armonie totală cu biserica în care Sheeran se află, dar și cu oamenii adunați în apropierea lui, care par a fi un cor, ce te unge direct la suflet, atunci când îi auzi cântând împreună.

 „Am trecut prin iubire, pierdere, o nouă viață, durere și toate emoțiile existente între acestea pe perioada înregistrării acestui album și simt că e un material al maturizării. N-am mai fost niciodată atât de mândru de ceva la care am lucrat, sau mai entuziasmat/emoționat ca voi să-l auziți”, a mai declarat artistul.

Ed Sheeran – Visiting Hours [Official Performance Video]

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.