Ed Sheeran și Cherry Seaborn și-au primit cu brațele deschise cel de-al doilea copil. Cuplul are încă o fetiță, iar vestea a fost dată de către artist, la aproape doi ani de la nașterea primului copil.

„Vreau să vă anunț pe toți că mai avem o fetiță frumoasă. Suntem amândoi atât de îndrăgostiți de ea și de ideea de a fi o familie de 4”, a spus Ed Sheeran.

Primul copil al cuplului a venit în luna septembrie a anului 2020 și a primit numele de Lyra Antarctica. La fel ca și în cazul primei sarcini, vestea cea mare a fost ținută secretă până când noul membru al familiei a ajuns în brațele părinților.

Povestea de dragoste dintre Ed Sheeran și Cheery a început în anul 2015, cei doi fiind prieteni încă din copilărie. Logodna lor a fost anunțată trei ani mai târziu, iar nunta a venit în anul 2019. Iubirea dintre ei nu mai este un secret pentru nimeni, piesa ”Perfect” fiind dedicată lui Cherry.

Cu siguranță melodia ”Perfect” a fost dedicată multor fete, motiv pentru care a ajuns pe locul 1 în: Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Danemarca, Euro Digital Songs, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda și nu numai.

Ed Sheeran – Perfect (Official Music Video)