„Merry Christmas” este piesa de Crăciun lansată de către Ed Sheeran alături de Elton John. Colaborarea a fost anunțată în urmă cu puțin timp și fanii au stat cu sufletul al gură până în ziua lansării.

Cei doi artiști britanici au decis să pună pandemia pe pauză, chiar și pentru câteva minute și ne încântă cu voie bună, cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun.

„Piesa noastră, «Merry Christmas», este lansată oficial. Mergeți și ascultați-o și urmăriți și videoclipul, ne-am distrat de minune la filmări! Toate încasările de anul acesta vor merge către Ed Sheeran Suffolk Music Foundation și Elton John AIDS Foundation”, au spus Ed și Elton John.

Videoclipul îl surprinde pe Ed în ipostaza unui Moș Crăciun jucăuș, dar și a unui zburător plin de entuziasm, în schimb, Elton este surprins cântând la pian și fiind înconjurat de o trupă armonioasă.

„Elton John m-a sunat de Crăciun ca să-mi zică “Crăciun fericit!”. Elton mă sună aproape în fiecare zi. Mi-a spus:<< “Step Into Christmas” e pe locul 6 în topuri! Vreau să mai fac o piesă de Crăciun – vrei să o înregistrezi cu mine?>>”, a mărturisit Sheeran în carul unui interviu acordat pentru NPO Radio 2.

La 8 ore de la lansare, single-ul se bucură deja de succes, având aproximativ două milioane de vizualizări până la această oră.

Ed Sheeran & Elton John – Merry Christmas [Official Video]

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.