Elena Ionescu este concurenta care a dat dovadă de multă ambiţie, tărie şi Sâmbătă seară, pe 30 mai, a primit marele titlu. A reuşit să strângă cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, fiind favorita acestora pe tot parcursul competiţiei.

Marea Finală ,,Survivor România” a fost una strânsă, plină de emoţie, care a însumat sfârşitul celor cinci luni de emisiune în care concurenţii au avut parte de momente pline de împlinire, cât şi de clipe dificile.

Declaraţii în premieră de la Elena Ionescu pentru IdeaMan:
Te aşteptai să ai o susţinere aşa de mare din partea publicului şi să câştigi Survivor România, ediţia 2020?

,,Nu mă aşteptam, acolo nu ştiam ce se întâmplă cu publicul din România, noi nu aveam niciun fel de contact cu telefonul şi am avut surprinderea când am ajuns acasă să văd că ceea ce încercam eu să fac să se înţeleagă, oamenii de acasă au înţeles. Adică, eram un om care ţinea foarte mult cu echipa şi întotdeauna mi-am dorit să fie unitate, să înţeleagă toată lumea acest joc şi să mergem până la capăt fără divergenţe. Dar aşa cum spuneam, spre uimirea mea am fost foarte surprinsă să văd că toţi aceşti oameni şi-au dat seama că eu voiam decât binele echipei şi că, nu ştiu, m-au luat ca atare, am fost naturală şi probabil prin asta am câştigat foarte mult.

Elena Ionescu-Câştigătoarea Survivor România, ediţia 2020
Care este sentimentul care te încearcă acum? Cum este să fii marea câştigătoare ,,Survivor”?

,,Este un sentiment unic, încă nu realizez, încă nu am ieşit pe stradă, oamenii încă nu m-au văzut. Singurele drumuri pe care le-am avut au fost atunci când am fost la Finală(Survivor) şi când am ieşit la Teo Show, în rest am stat doar în casă, pentru că am stat în carantină. Cu siguranţă atunci când voi vedea că oamenii vor veni către mine şi vor vrea să vorbească sau să mă întrebe unele lucruri, atunci o să simt probabil şi mai mult acest impact. Este o mândrie foarte mare, îţi dai seama, e ceva ce nu mă aşteptam, este un sentiment sublim.”

De unde ai avut forţa interioară de a merge tot timpul mai departe, chiar dacă oamenii din jurul tău, cei din competiţie, îţi aruncau priviri înţepătoare?

,,Cred că, aici ţine de cum eşti tu ca om, ce fel de educaţie ai, cât de mult respecţi oamenii, cât de mult respecţi ceea ce faci şi am încercat tot timpul să demonstrez că indiferent de ce se întâmplă sau indiferent cum mă privesc oamenii, eu să fiu un om care face bine. Să încerc să fiu detaşată atunci când toată lumea încerca să dea în mine şi să caute o ţintă, probabil că am creat aşa fără să îmi dau seama un scut, iar oamenii m-au văzut ca pe o adversară, nu ca pe o colegă, asta pentru că m-au marginalizat. Au văzut că eu pot continua şi fără să am o anumită susţinere sau fără să-mi creez alianţe, până în momentul în care am început să arăt ce înseamnă să faci strategii, care au fost tot în beneficiul echipei. Şi atunci când, oamenii îmi aruncau priviri înţepătoare, cum spui tu aici, încercam să evit, încercam să-i înţeleg, să o dau pe premisa că probabil toate stările pe care le au sunt din cauza necesităţilor pe care noi le aveam acolo, foamea îşi spunea cuvântul, noi ca oameni eram destul de slăbiţi şi cred că doar am încercat să înţeleg fiecare om în parte fără să-l judec.”

Elena la Survivor
Ce ne poţi spune despre piesa ,,Noapte Albă”? Urmează curând şi videoclipul?

,,Eu sunt genul de persoană care atunci când vrea să se exteriorizeze preferă să se retragă şi să facă un lucru constructiv sau productiv, ce s-a manifestat în această piesă probabil. Atunci când am fost tristă sau supărată am încercat să-mi găsesc energia şi să fac lucruri bune, iar piesa asta s-a născut cumva din dorinţa de a crea ceva, din dorinţa de a mă regăsi pe mine, de a găsi ceva bun din toată experinţa asta şi am încercat să pun în această piesă câteva din sentimentele pe care eu le-am trăit acolo. Să plec aşa cum trebuie, cu o amintire frumoasă şi asta cred că am încercat să fac, iar mai mult decât atât am filmat nişte imagini cu toţi prietenii şi toţi colegii de acolo, pe care cu siguranţă o să le punem în videoclip. Videoclipul nu o să îl filmez, ci o să îl fac dintr-un montaj de la Survivor, probabil, cel mai sigur de săptâmâna viitoare. ,,Noapte Albă” este cumva o piesă aşa, ca un copil pe care l-am crescut acolo.”

Elena Ionescu – Noapte Alba ( Official Audio ) Survivor Romania 2020
Ce mesaj le transmiţi fanilor tăi?

,,Vreau în primul rând să le mulţumesc pentru toată susţinerea, am simţit toată energiile bune şi este clar că după fiecare consiliu m-au întărit aceste susţineri şi vreau să le mulţumesc din suflet. Vreau să le arăt, să le demonstrez pe parcurs că tot ce am învăţat acolo va fi cumva o lecţie de viaţă pe care am să o dau mai departe, am să o dau mai departe chiar şi în vlogurile pe care am început să le fac. Şi la rândul meu să ajut şi eu, aşa cum şi eu am fost ajutată de alţi oameni, atât prin şansa de a trăi această experienţă la Survivor, cât şi după, atunci când am realizat cât de mulţi oameni au empatizat cu mine.”

Mesaj de la Elena pentru IdeaMan şi pentru fanii ei. (VIDEO)
Mesaj exlusiv de la Elena Ionescu

5 Comments

 • Luize Tatiana, 03/06/2020 @ 23:14

  Bine Bine Elena

 • Prohasca Florica, 04/06/2020 @ 09:32

  Elena,esti cel mai veridic exemplu de viata traita in acest areal frumos,dar sever! Te admir,pt.puterea ta de a supravietui,intr-un asa viespar neinteles!La drum se spune ,ca se cunosc caracterele oamenilor!Dar, ai avut puterea sa treci peste injurii crase,amenintari, invinuiri,gesturi abjecte! Cum ,ai putut suporta,cum ai rezistat,fara sa jignesti,fara sa ameninti?????Politia nu poate schimba oamenii,dar omul,care iarta DA si tu ai dovedit-o!Te felicit pt.tot parcursul ce l-ai traversat cu fruntea sus,neintinata si neinfranta! Esti un exemplu de conduita,pt toti cei,care vor pasi in viata! Nimic,sa nu va ingenuncheze,caci nimeni si nimic nu-i ma presus dacat DUMNEZEU Sa fii iubita,sanatoasa si fericita! Poate va opri si norocul la poarta ta! biologa Prohasca Florica din Suceava!

 • Camelia Marit, 04/06/2020 @ 11:16

  Te felicit din suflet pt ceea ce tu ai demonstrat acolo….ai fost un exemplu de a fi om corect, te apreciez si iti doresc numai bine, sa ai parte de fericire si sanatate alaturi de ingerasul tau si de cei dragi tie!!❤

 • Antonia, 07/06/2020 @ 17:25

  Te iubesc Elena

Leave a Reply

Your email address will not be published.