Emma Stone va da viață personajului Cruella de Vil, într-un nou film lansat de către cei de la Disney. Acesta va apărea pe data de 28 mai și se va intitula ,,Cruella”, prezentând viața persoanujului înainte de a teroriza cățelușii.

Emma Stone interpretând personajul Cruella

Actrița va juca alături de Emma Thompson, Mark Strong, Joel Fry și Emily Beecham.

„De la bun început mi-am dat seama că văd lumea diferit față de restul oamenilor. Asta nu le-a picat prea bine unora. Dar eu nu eram pentru orice. Cred că mereu s-au temut că aș putea fi o psihopată. Dar o nouă zi aduce o nouă oportunitate, iar eu eram pregătită să mă afirm”, a spus Emma, în cadrul trailer-ului lansat.

De-a lungul timpului au fost lansate mai multe versiuni de filme, în care Cruella era personajul principal, printre care amintim: ,,101 dalmaţieni” și ,, 102 dalmaţieni”.

Emma Stone este o actriță americană, care a fost recompensată cu premiul Oscar pentru ,,cea mai bună actriţă în rol principal” datorită interpretării sale din pelicula ,,La La Land”. De asemenea, este cel mai bine cunoscută pentru rolul principal din filmul ,,Easy A”, dar și pentru peliculele ,,The Amazing Spider-Man”, ,, The Help” sau filmul horror ,,Zombieland”.

Disney’s Cruella | Official Trailer

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.