În cel de-al cincilea episod al podcastului Idea Man by Vlad Avarvari apare Andreea Raicu, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată.

Interviu cu Andreea Raicu

Seria „Cele mai de succes femei din România” continuă și descoperim o nouă poveste care cu siguranță va ajunge la sufletele voastre.

Vă prezentăm un altfel de podcast cu Andreea Raicu, în care vorbește despre debutul în lumea modei și a televiziunii, de ce era „umilită” de tatăl ei în copilărie, dar și cum a marcat-o „abandonul” mamei în primii ani de viață.

De asemenea, aflăm cum a ajuns Andreea să fie astăzi una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din România și cum a învățat să spună „NU”.

Andreea Raicu: „Nu aveam o foarte bună părere despre mine”

Podcastul este disponibil acum pe canalul nostru de YouTube – IdeaMan Official

Decorul superb în care a fost filmat acest podcast se află la Suter Palace, o locație exclusivistă de 5 stele din București.

La finalul interviului, Andreea a avut parte și de o surpriză din partea Florăriei Venus, care au ales un buchet de flori superb pentru ea.

Ținuta lui Vlad Avarvari a fost asigurată de Monarch For Men.

Iar pentru a celebra și mai bine acest episod, VINURI SHOP au pus la dispoziție un Prosecco special de la producătorii Col del Mar.

IDEA MAN AFLĂ TOTUL!

Dacă nu ați apucat să urmăriți interviul cu Andreea Marin, îl găsiți aici

Nu trebuie să ratați, pentru că în curând vom posta primul interviu din seria „Cei mai de succes bărbați din România” alături de nimeni altul decât Cătălin Botezatu.

Citește și acest articol!

Vă invităm să urmăriți interviul cu Andreea Raicu, chiar aici 👇🏻

Interviu în premieră cu Andreea Raicu: „Nu aveam o foarte bună părere despre mine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.