Pandemia a amânat decernarea Premiilor Grammy de anul trecut și, în cele din urmă, evenimentul va avea loc duminica aceasta.

Recent, numele artișitilor care vor performa în cadrul celei de-a 63-a ceremonii au fost dezvăluite, iar fanii așteaptă cu nerăbdare începerea galei.

În România, ceremonia va putea fi urmărită începând cu ora 03:00, iar printre cei care vor cânta se află: Taylor Swift, BTS și Billie Eilish, alături de Megan Thee Stallion, Cardi B, Bad Bunny, Doja Cat, Harry Styles, Dua Lipa, Post Malone și Black Pumas.

Dua Lipa are cele mai multe nominalizări, 5 în total, fiind urmată de Taylor Swift cu 4 și de Beyonce și de Billie Eilsh care au 3 nominalizări fiecare.

Printre persoanele care nu au fost nominalizate se numără și The Weeknd care a declarat, de mai multe ori, că premiile nu sunt acordate într-un mod corect și că sistemul este unul corupt.

Redactor: Andreea Buinoschi

4 Comments

 • Rastrear Celular, 08/02/2024 @ 23:16

  O sistema Android permite que você faça capturas de tela sem nenhum outro software. Mas aqueles que precisam rastrear capturas de tela secretamente remotamente precisam de um rastreador de captura de tela especial instalado.

 • Rastrear Celular, 12/02/2024 @ 05:20

  Depois que a maioria dos telefones celulares for desligada, a restrição à entrada incorreta de senha será suspensa. Neste momento, você pode entrar no sistema por meio de impressão digital, reconhecimento facial, etc.

 • Iron scrap sales, 17/03/2024 @ 11:25

  Metal waste reclaiming center Ferrous material industry updates Iron waste reclaiming and repurposing

  Ferrous material recycling trade associations, Iron reclamation operations, Metal recovery and processing

 • Iron waste reprocessing facility, 18/03/2024 @ 19:29

  Scrap metal reprocessing centers Ferrous waste management Scrap iron storage

  Ferrous material recycling marketing, Iron scrap scrapyard, Metal recycling and salvage

Leave a Reply

Your email address will not be published.