Așa cum a făcut-o dintotdeauna, artistul ne vorbește iar despre experiențele care l-au marcat. Mesajul piesei face referire la iubirea puternică, dar care este învăluită în adicție.

Melodia se va regăsi pe viitorul albumul al cântărețului, ,,These Things Happen Too”, iar single-ul este o colaborare alături de producătorul american, blackbear.

„Am simțit iubirea în viața mea. Am trecut prin momente dureroase și am cauzat, la rândul meu, durere, dar am și primit această durere în viața mea. Muzica are puterea de a exprima și capta experiența umană. Trăim și trecem prin tot felul de lucruri. Muzica este o modalitate de a defula, de a canaliza emoțiile pe care le simțim către o platformă tangibilă”, a declarat G-Eazy.

De asemenea, Gerald Earl Gillum, cunoscut sub numele de scenă G-Eazy este un cântăreț și rapper american. Primul album al artistului, ,,These Things Happen” a ajuns pe locul 3 în prestigiosul top Billiboard 200. Totodată, acesta a cunoscut succesul odată cu lansarea pieselor ,,I Mean It”, ,, Me, Myself & I” și ,,No Limit REMIX”.

Spune-ne cum ți se pare!

G-Eazy – Hate The Way (Official Video) ft. blackbear

Redactor: Andreea Buinoschi

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.