Hulu (Compania de servicii online) a dat vestea cea mare! Se pregătește lansarea unui nou serial, intitulat ,,How I Met Your Father”, iar Hilary Duff va avea rolul principal.

Carter Bays și Craig Thomas sunt creatorii și producătorii serialului, iar primul sezon va avea 10 episoade. Dacă fanilor le va plăcea, Hulu are de gând să continue și cu alte episoade.

„Am fost incredibil de norocoasă, pentru că am avut ocazia de a interpreta roluri deosebite în cariera mea, iar acum abia aștept să mă transform în Sophie. Ca un super fan al serialului „How I Met Your Mother”, sunt onorată și chiar am emoții, deoarece Carter și Craig îmi încredințează continuarea copilului lor”, a declarat actrița.

Data lansării încă nu a fost făcută publică, însă, cel mai probabil, premiera va avea loc anul acesta, iar fanii stau cu sufletul la gură pentru a-și vedea actrița preferată pe micile ecrane.

Hilary Duff este o actriță și cântăreață americană, care s-a făcut remarcată în roluri din filme, precum ,,Casper”, ,, Human Nature” și ,,Raise Your Voice”.

Hilary Duff – Chasing the Sun

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.