În perioada 18-20 august 2023 mulți artiști îndrăgiți vor urca pe scenă pentru a-i încânta pe fani. Line-up-ul festivalului s-a îmbogățit cu nume mari iar fanii sunt nerăbdători să își întâlnească artiștii preferați la We Love Music Festival.

După ce au fost anunțați legendarii Faydee, East 17, Fun Factory, La Bouche, Snap!, Mr. President, Milli Vanilli, Nick NND, MC Dylma & DJ Pappa M., iată că noi nume mari și puternice au fost confirmate pentru această vară.

Dintre artiștii internaționali îi amintim pe membrii trupei Cappella, care îi vor încânta pe fani cu piesele lor care au făcut istorie de-a lungul timpului precum „U Got 2 Let The Music”, „U & Me” sau „Move On Baby”.

Dintre artiștii români care vor urca pe scena de pe Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august vă anunțăm că Akcent și Holograf ne vor încânta cu piesele devenite hituri de-a lungul anilor. Dan Bittman și „Holografii” urcă pe scenă și vor interpreta piese memorabile precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Banii vorbesc”, „Ți-am dat un inel”, „Primăvara începe cu tine”, „Vine o zi” sau „Fără ea”. 

Trupa care a trecut de aniversarea de 45 de ani va încânta cu siguranță fanii din mai multe generații ce vor veni la Râmnicu Vâlcea. La fel cum și Adi Sînă și Akcent vor face deliciul fanilor cu piesele consacrate.

Vor urma și alte surprize, pentru că vor fi, cel puțin, 20 de artiști, care vor face o atmosferă incendiară și care ne vor aduce aminte de perioada de glorie a muzicii pop și a muzicii dance.

Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia.

Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie debordantă.

2 Comments

  • Iron material reclamation, 17/03/2024 @ 00:58

    Scrap metal reclamation and salvage Ferrous material reclamation and recycling Iron reclaiming yard center services

    Ferrous metal recycling and reprocessing, Scrap iron processing center, Scrap metal disposal regulations

  • Iron material reclamation, 18/03/2024 @ 03:45

    Metal sorting Ferrous material recycling technology Iron scrap reprocessing solutions

    Ferrous metal sales, Iron scrap evaluation, Metal residue utilization

Leave a Reply

Your email address will not be published.