”I’m Tired” a fost lansată pe data de 28 februarie 2022 și a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului ”Euphoria Season 2 (An HBO Original Series Soundtrack). Zendaya și Labrinth au colaborat pentru lansarea piesei.

Aceasta a fost produsă de către Labrinth, iar versurile au fost scrise de către: Timothy McKenzie, Zendaya și Sam Levinson. Mai mult decât atât, o versiune extinsă a melodiei a fost lansată de către Labrinth și s-a intitulat “Rue’s I’m Tired”.

”I’m Tired” a ajuns pe locul 47 în UK Singkes, pe locul 53 în US Billboard Hot 100 și pe locul 34 în US Mainstream Top 40.

”Euphoria” spune povestea unei adolescente, Rue Bennett, care se recuperează în urma dependenței de droguri și care, în tot acest timp, încearcă să se integreze în societate. Serialul se bucură de un succes imens, dovadă stând chiar premiile pe care le-a câștigat.

Zendaya a fost desemnată câștigătoare la categoriile: ”Favorite Drama TV Star”, ”Best Actress Television Series Drama”, ”Outstanding Actress, Drama Series”, ”Best Music Supervision- Television Drama”.

Labrinth & Zendaya – I’m Tired (From “Euphoria” An HBO Original Series – Lyric Video)