Imagine Dragons revine cu lansarea single-ul „Cutthroat”. Melodia vorbește despre cum persoanele decid să „ucidă” criticul din interiorul lor, iar videoclipul îi are în rolurile principale pe actorii Olivia Munn și pe Adrian Martinez.

Clipul a fost regizat de Matt Eastin, iar piesa a fost compusă de producătorul muzical Rick Rubin și solistul trupei Dan Reynolds, care au numit melodia ca fiind „un exorcism al autocompătimirii”.

„Cutthroat” și „Follow You” sunt cele mai noi piese ale formației, iar până la ele, nu au mai scos niciun material discografic încă din anul 2018. Cele două melodii vor fi incluse pe un album viitor despre care nu se știu foarte multe lucruri până în prezent.

Noul single vorbește despre puterea pe care ar trebui să o aibă fiecare din noi atunci când vine vorba de momentele mai delicate prin care trecem, în loc să apelăm la mila și la compătimirea celor din jur.

Imagine Dragons – Cutthroat (Official Music Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

2 Comments

  • Iron recovery facility, 14/03/2024 @ 07:34

    Metal scrap yard operations Ferrous material recovery yard Iron recycling and reprocessing

    Ferrous material recycling sustainable practices, Iron waste reclaiming and recycling solutions, Scrap metal recovery methodologies

  • Iron recycle yard services, 18/03/2024 @ 03:09

    Global metal commodity trade Ferrous material material flow analysis Iron scrap trade regulations

    Ferrous metal collaborations, Scrap iron recover, Scrap metal environmental impact

Leave a Reply

Your email address will not be published.