„It’s Now Or Never” a fost lansat în 1960 și este considerat cel mai bine vândut single dintre piesele lui Elvis, fiind comercializat în 20 de milioane de exemplare. Piesa a fost numărul unu în Billboard Hot 100 timp de 5 săptămâni.

Cu această melodie, legendarul artist a obținut un record în SUA, devenind numărul 1. De asemenea, Presley a ocupat prima poziție și în Marea Britanie pentru un timp record de 8 săptămâni.

Mesajul single-ului ,,It’s Now or Never” a reprezentat o sursă de inspirație pentru renumiți artiști, printre care și Barry White, a cărui viață a fost schimbată odată cu această piesa. Artistul a recunoscut melodia ca fiind drept inspirația care l-a îndemnat să devină cântăreț după viața petrecută în închisoare.

Regele Rock ’n’ Roll-ului a avut o carieră impresionantă cu o discografie vastă și răsplătită cu cele mai bune premii. Legendarul artist a avut o carieră și în actorie, dar care nu l-a ținut departe de scenă, lansând mereu albume ce ocupau primele poziții în Billboard.

Elvis Presley – It’s Now or Never (Official Audio)

Redactor: Cătălina Petrache

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.