Vă prezentăm un interviu cu Ella, una dintre cele mai apreciate şi controversate concurente de la Puterea Dragostei. Vorbim despre emisiune, pasiuni, dar şi despre Jador.

Cum s-a schimbat viaţa ta după ce ai început să apari în emisiunea ,,Puterea Dragostei”?

Viaţa mea s-a schimbat în multe feluri, în primul rând sunt mult mai puternică, nu la fel de naivă, mai matură şi mai hotorâtă şi da, datorită emisiunii m-am regăsit şi pe mine într-un mod pe care încă nu îl ştiam. M-a ajutat mult şi pe plan profesional, dar deocamdată sunt în discuţii cu diverse proiecte şi nu pot să vă dezvălui.

Ella la Puterea Dragostei
Atunci când nu eşti la filmări, cum îţi petreci timpul liber? Care este atmosfera din culisele emisiunii?

Hmm, este uşor de răspuns aici pentru că sunt extrem de obosită şi prefer puţinul timp liber pe care îl am, să îl petrec la telefon cu familia şi prietenii, să dorm şi să mă odihnesc. Referitor la culisele emisiunii sunt foarte asemănătoare cu emisiunea în sine, deci… înţelege fiecare ce vrea, pentru că cel puţin eu sunt transparentă.

Te vezi câştigătoarea sezonul 2? Şi dacă da, alături de cine te vezi în finală?

E greu să spun că mă văd câştigătoarea sezonului, dar aş fi ironică să nu recunosc că mi-aş dori, cred că iubirea te înalţă şi te duce la fel ca într-un montagne russe, când sus, când jos şi te trece prin toate stările. Dacă mă întrebi eu sunt una din puţinii concurenţi norocoşi, care a simţit prin toţi porii ce înseamnă Puterea Dragostei, să o arăţi, să o transmiţi dincolo de sticlă şi să lupţi în orice fel.

Cu toate astea şi oricare dintre colegii mei merită din plin. Nu mă pot pronunţa, în caz că aş câştiga eu alături de cine mă văd, dar sper că vom fi toţi sau cei mai mulţi dintre ei. Merită fiecare să fie acolo.

Cu cine se înţelege Ella cel mai bine din casa Puterea Dragostei? Se pot lega prietenii adevărate în cadrul concursului?

Cu siguranţă se pot lega prietenii şi s-au legat, cât de strânse nu mai ştiu, dar sigur sunt. În general mă înţeleg bine cu aproape toate fetele, îmi sunt dragi. De-a lungul competiţiei, mie personal mi s-a demonstrat că există, de exemplu Mădălina care din păcate a plecat, sunt câteva persoane apropiate şi cea mai recent intrată, care este şi colega mea de cameră, Ramona. Mai este Ligi cu care mă înţeleg bine şi cu Andreea Pirui(cu care în momentul de faţă suntem puţin ,,şifonate”!)…Iar la băieţi în momentul de faţă cu Livian, îl pot numi prieten.

Îmi doresc să păstrăm legătura şi afară, să ne amintim cu drag de această experienţă cu bune şi cu rele. Totodată sunt şi persoane cu care nu am nicio conexiune şi nici nu voi putea.

Ella şi Ramona
Ai mai păstrat legătura cu Jador?

Offf…eternul Jador :))) Pâi…, la noi este oarecum multă sare şi mult piper. Aş dori să nu mai divulg nimic din intimitatea mea, asta este una din lecţiile învăţate la Puterea Dragostei. Când ceva concret se va întâmpla în viaţa mea, cu siguranţă atât voi, cei din presă, cât şi iubiţii mei susţinători, cărora le mulţumesc pentru tot, vor afla de la mine. Până atunci îmi rezerv dreptul la viaţa privată, care cu siguranţă va fi mult mai dulce, ferită de toţi ochii. 🙂

Ella şi Jador

Te aşteptai să ai atâţi susţinători în ţară? Ce mesaj le transmiţi?

Nu m-aş fi aşteptat niciodată la această iubire primită necondiţionat din partea telespectatorilor, atât din ţară, cât şi din afară. Sunt într-un număr foarte mare şi nu face decât să mă bucure şi să le mulţumesc infinit pentru susţinere, răbdare, să mă ierte dacă i-am mai dezamăgit şi sper totodată, să îi fac mândri şi să îi mulţumesc Domnului pentru această mare de oameni frumoşi. Vă iubesc!

Din câte am înţeles eşti foarte pasionată de haine şi chiar îţi creezi propriile ţinute. Povesteşte-ne mai multe despre asta, de unde ai această pasiune?

Nu sunt foarte multe de povestit, eu contrar aparenţelor sunt o fată modestă şi simplă, dar da, îmi place să respect lumea care mă susţine şi care mă urmăreşte. Astfel, aleg să mă prezint în faţa lor decent şi curat, zic eu, dar sunt şi foarte casual în viaţa mea de zi cu zi.

Ador hainele elegante, mi se pare că îţi dă o notă de fineţe, respect, impunere, atitudine în faţa colaboratorilor. Da, îmi place să cred că am propriul stil, cu toate că suna a clişeu, pentru că orice ţinută aleg, fie de zi, fie de seară, tot timpul eu o modific, mă pasionează de când eram micuţă. Am deja o pagină unde vând ţinutele mele, dar nu am avut timp să mă ocup din păcate, dar cu siguranţă atunci când se va termina nebunia cu emisiunea îmi voi relua şi acest hobby care necesită mult timp. O să vă ţin la curent pe site-urile de socializare.

Care sunt versurile tale preferate dintr-o melodie?

Foarte simplu: ,,Plăteşte răul cu zâmbete”! Atât. 🙂

Cum ai petrecut perioada carantinei?

,,Minunat”:)) Singură într-o cameră de hotel în Istanbul, timp de 14 zile, după care am intrat la filmări.

Te-ai obişnuit în Turcia? Cam câte ore filmaţi pe zi pentru emisiune?

Da, în Turcia m-am obişnuit, e frumos şi va rămâne experienţa vieţii mele 100%. Pâi când nu suntem liberi, filmăm şi 2 episoade pe zi, care poate să însemne între 10 şi 12 ore, este greu, dar frumos.

Există ceva ce îţi doreşti foarte mult şi încă nu ai?

E bine în viaţă tot timpul să aspiri la mai mult, atât pe plan personal, cât şi pe profesional, iar în momentul de faţă îmi doresc să îl am mereu pe Dumnezeu în suflet, o familie cu copilaşi şi proiectele pe care le gândesc şi sper să le pot pune în practică.

Am fost şi voi rămâne o femeie loială partenerului meu de viaţă, independentă financiar şi mereu luptătoare. Atâta timp cât o să am astea şi părinţii aproape o să mă simt mai mult decât binecuvântată. Sunt un om norocos, dar şi foarte muncitor.

Spune-mi 3 lucruri care o fac fericită pe Ella.

Dumnezeu, iubirea, familia şi prietenii.

La final, Ella ne-a pregătit un VIDEO pentru IdeaMan şi pentru fanii ei:
Ella– Video în exclusivitate, direct din casa Puterea Dragostei.

29 Comments

 • Cristina, 26/05/2020 @ 21:46

  O fata superba cu suflet frumos !

 • Nicoleta, 26/05/2020 @ 21:53

  O femeie frumoasă și inteligenta si puternică!❤

 • razvan, 26/05/2020 @ 21:53

  99.9% Boys want her 😎🙌🏼🔥 and 90% girls are just jealous of my queen 😁

 • Anonymous, 26/05/2020 @ 21:54

  o fata minunata finuta, dulce si foarte femenina dar are si o latura de naivitate. E foarte rar sa intilnesti in aceeasi persoana eleganta dar si strengarita, linistita dar si nazbitioasa, matura dar si copilaroasa iar Ella le intruneste perfect. Sper ca Dumnezeu so calauzeasca in tot ceea ce face si sai dea un barbat potrivit inimii sale

 • Anonymous, 26/05/2020 @ 22:09

  Superba! Doamne ajuta sa deschida si Jador ochii pana nu e prea tarziu

 • Nita, 26/05/2020 @ 22:30

  O fata cu inima de aur

 • Mihaela, 26/05/2020 @ 22:33

  Doamne ce frumoasă și bună esti,sa dea Domnul sa iti îndeplinește tot ce iti doresti.😘😘😘😘Ai grija de tine!

 • IceRodi, 26/05/2020 @ 22:37

  Este atât de deosebită de la modul cum se poartă până la caracter,
  impunere si absolut totul.

 • Mihaela Dango, 26/05/2020 @ 22:47

  Ella, ești minunată! Îmi place naturalețea ta, frumusețea sufletului tau, felul în care abordezi lucrurile, calmul cu care încerci să aplanezi anumite conflicte, și nu în ultimul rând frumsețea ta. Te rog sa nu te schimbi și să rămâi la fel. Ești o persoană deosebită.

 • Anonymous, 26/05/2020 @ 22:56

  O fata deosebită!!Te iubim ELLA!😘😘😘

 • Corina, 26/05/2020 @ 23:09

  Nu am putea să nu te iubim Ella..Ai o inima buna si o frumusețe care la multe a scos invidia din ele. Tine o tot asa suflet frumos😘🤗❤❤

 • Anonymous, 26/05/2020 @ 23:36

  Fii puternica Ella Ella . Dumnezeu sa- ti de- a multa sanatate ti-e sì familiei tale.

 • Anonymous, 27/05/2020 @ 01:15

  O fata superba cu bun simt sper sa reușești tot ce ți-ai propus și sa auzim numai lucruri bune te pup

 • Gabriela, 27/05/2020 @ 01:18

  Superbă!

 • Anonymous, 27/05/2020 @ 07:37

  Ella ceami frumosa fata

 • Anonymous, 27/05/2020 @ 09:49

  Ești o fată minunată și bine educată,te susțin de la începutul competiției❤
  Forța Ella❤❤

 • Anonymous, 27/05/2020 @ 09:50

  Ești o fată minunată și bine educată,te susțin de la începutul competiției❤

 • Anonymous, 27/05/2020 @ 10:16

  Cea mai frumoasa din casa!! Te susținem pana la capăt! Speram sa te tot vedem de acum încolo peste tot! Vot Ella❤️

 • Estera, 27/05/2020 @ 13:00

  Mai esti cu jador

 • Rodica, 27/05/2020 @ 14:58

  O fata deosebita,cu mult bun s8m5

 • Vasi Vasiloniu, 27/05/2020 @ 20:24

  Imi doresc din suflet sa te împaci cu Ionut, asta daca voi chiar v-ati iubit.

 • Anonymous, 28/05/2020 @ 03:31

  Ella ești o fată extrem de frumoasă , să fiim mereu puternică și niciodată sa nu a asculti ce zice lumea te ador ❤️❤️❤️

 • Miky Miky, 28/05/2020 @ 06:25

  Cea mai frumoasa concurentă ! Eleganta, finețe, si bun simt🥰

 • alexandra magureanu, 03/06/2020 @ 00:11

  Ella esti asa cum trebuie sa fie o femeie! Fii puternica in continuare, te pup!

 • Cristina, 11/06/2020 @ 10:08

  Cea mai frumoasă fată ,eleganta ,cel mai frumos caracter !

 • Harap Aurelia, 17/07/2020 @ 14:49

  Nu cea mai frumoasa, machiajul a facut ca acest articol sa i se dea titlul respectiv, falsa si ipocrita !

 • Anonymous, 01/08/2020 @ 00:18

  Cea m-ai frumoasa , autentica si educata fata de la PD 😍😍😍😍😍

 • Nico, 01/08/2020 @ 00:20

  Ce nesimțita ești cea care ai comentat ca , Ella este falsa si ipocrita . La ce te uiți la Interviurile ei dacă nu te agravează ca, persoana . Sa-ți fie Rușine ca, nu ai educatie

 • zortilonrel, 24/12/2021 @ 01:29

  This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

  http://www.zortilonrel.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.