Astăzi vă prezentăm interviul cu JUNO, în care vorbim despre: rolul din serialul Profu’, colaborarea cu Smiley și hobby-urile pe care artistul le are.

Când ți-ai descoperit pasiunea pentru muzică?

Am fost pasionat de muzică de când m-am născut. Mă simt binecuvântat fiindcă am moștenit muzica. A fost prezentă în familia mea din ambele părți ale părinților mei. Tata, în liceu, cânta la chitară și scria versuri, bunică-miu din partea mamei a fost lăutar toată viața, cânta la vioară, iar astea sunt doar cele mai apropiate cazuri. Inițial, am descoperit dragostea față de muzică, prin dans, pentru că a fost prima mea pasiune puternică. M-am apucat de break-dance și street-dance pe undeva pe la 11-12 ani și am băgat până pe la 20, iar de RAP m-am apucat pe la vreo 16-17, dar iubeam muzica din placentă. 

Spune-ne ceva despre experiența din serialul Profu’.

PROFU` a venit în viața mea într-un punct în care chiar aveam nevoie de un boost de energie și încredere, pe care să le canalizez și în muzică. N-am făcut actorie niciodată în viața mea, n-am avut niciodată tangențe mai mult decât minimul pe care-l implică, poate un pic, scena, dansul și videoclipurile muzicale. Se pare că mi-am descoperit, cu ocazia asta, o nouă pasiune. Mi-a plăcut foarte tare experiența asta, am învățat chestii noi de la oameni marfă și abia aștept să mai facem. Sunt foarte recunoscător că mi s-a dat ocazia asta și le sunt recunoscător și tuturor oamenilor din echipă.

JUNO în Profu’
Ce te inspiră când vine vorba de muzică?

Tot. Fiecare trăire, amintire, de foarte multe ori, orice e negru, orice doare, orice vreau și nu am, orice zâmbet, sentiment bun sau rău, ego-ul, foamea, dorul, substanțe, molecule, păsarica, iar pe asta poți să o treci de două ori hahaa, mama, tata, sora mea, tot, tot, tot. Universul, Dumnezeu, cum vrei.

Ne poți spune ceva despre următoarele tale proiecte?

Pentru viitorul apropiat pot să vă spun că lucrez la un single tare. Lucrez în continuare și pe plan actoricesc, să zic așa, dacă nu mă supraevaluez cu acest cuvânt. Iar pe plan lung cu muzica, sper să reușesc să lansez primul meu album anul ăsta. Am, de asemenea, pe tripu* ăsta foarte multe piese adunate și încă lucrăm.

Dacă ai putea să colaborezi cu un artist internațional, care ar fi acela?

Drake. Îmi mai vin în cap și Future, SWAE LEE, Kendrick sau J.I.D.

Ți-ai dori să poți schimba ceva din trecut?

Dacă aș putea, ar fi probabil unele lucruri pe care le-aș aborda poate un pic diferit în urma anumitor experiențe, dar, în mare, nu. Au avut rostul lor toate.

Cum ți-a schimbat cariera colaborarea cu HaHaHa Production?

M-a dezvoltat mult ca persoană și ca muzică într-un timp scurt și mi-a deschis un pic orizonturile. Am descoperit și pasiunea și posibilitate de songwriter dincolo de artist. Sunt recunosctor pentru experiențele, prieteniile și ajutorul pe care l-am găsit aici. Am fost norocos să primesc niște instrumente de care să mă folosesc, pentru care alți oameni muncesc foarte mult timp și poate tot nu le au. A nu se înțelege că n-am muncit foarte mult și eu, dar a fost și o sclipire undeva acolo.

Artistul la HaHaHa Production
Care a fost cea mai mare realizare a ta pe plan artistic?

Serialul PROFU` în prime time la PRO TV, 2 number one-uri, unul pe care cânt și unul pe care am scris pentru cel mai mare artist din România, dacă mă întrebi pe mine, și anume Smiley, dar și primul meu EP-Demonii. Alege tu, eu nu pot momentan.

Care este cel mai important sfat pe care l-ai primit de la Smiley?

Mi-a zis, într-un moment mai prost de-al meu: ,,Viața te tratează exact cum o tratezi”, e chiar un vers dintr-o piesă de-a lui. Bună rău!

JUNO & Smiley
Cu ce piesă, dintre toate la care ai lucrat, rezonezi cel mai mult?

În momentul în care răspund, e o piesă care nu a ieșit încă.

Ce îți doreai să devii când erai mic?

MAREEE!…și polițist la 8 ani hahahaha.

Ai avut susținere la începutul carierei tale muzicale?

Da, ai mei mă susțin moral în tot ce simt pentru că știu că trăiesc cu pasiune și foc, iar financiar mereu au făcut tot ce au putut ei, indiferent de perioadele din viața lor, care au fost multe și diverse! Iar prietenii mei cei mai apropiați, la fel.

Ce hobby-uri are JUNO?

Îmi place să dansez, deși am o perioadă de ceva timp în care am fost un pic sedentar, îmi place să merg la karting sau să dau ture cu mașina, să fumez, să merg la sală, la piscină, mai nou îmi place mult să merg la box și aș zice și să fac dragoste, dar e o pasiune. Hahaha, mulțumesc din suflet!!

Un mesaj pentru cititorii site-ului.

 Aveți grijă de suflet și de minte. Creșteți și învățați în permanență!!

Mesajul lui JUNO pentru IdeaMan este aici:
Mesajul de la JUNO.

128 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.