Vă prezentăm un interviu cu Miru, cunoscuta vloggeriță și rapperiță din România, care are mii de fani pe rețelele de socializare. Vorbim despre pasiunea sa, muzica, despre vlog, dar și despre viața personală.

Cum a fost pentru tine experiența ,,Viața bate Vlogul” și ce a însemnat?

A fost o experiență foarte faină, mi s-a părut că au fost 2 zile de filmare în care a fost ca o terapie de grup, ca o dezvoltare personală. Am cunoscut mult mai bine persoanele din spatele ecranelor și chiar mi-am dat seama că suntem niște oameni super speciali și super puternici, fiecare trecând peste problema și experiența lui.

Miru la Viața bate Vlogul
Pe lângă muzică, te ocupi și de YouTube, ai un canal propriu unde pui foarte multe vlogguri tari, ce mai pregătești pentru fani?

Mulțumesc foarte mult, tocmai am dat drumul la o serie de vlogg-uri pe YouTube, se numește ,,Necenzurat”, am considerat că odată cu creșterea mea personală a crescut și canalul, dar și comunitatea și că e timpul să dăm cărțile pe față și să nu ne mai ascundem, să spunem direct ce avem de spus. Încerc să educ cumva comunitatea, dar nu este o educație tocmai ortodoxă, să spun așa, dar în fiecare episod le spun părinților că dacă ei consideră că eu nu le educ copiii suficient de bine, îmi pot scrie sau pot foarte bine să îi educe ei acasă.

10 LUCRURI PE CARE NU LE STI DESPRE MINE
Îți place să inspiri oamenii?

Îmi place să îi fac să zâmbească, nu știu dacă neapărat să îi inspir, dar important e să rămână cu un vibe pozitiv după o tangență cu mine, chit că e vlog, chit că e muzică, să rămână cu o emoție, asta e important.

Am văzut că ai mare grijă de imaginea ta, cum îți alegi produsele de beauty pe care le folosești?

Sinceră să fiu lucrez cu produse de beauty pe care le folosesc în viața de zi cu zi. În ceea ce privește campaniile și brandurile cu care lucrez, încerc să rămân cât mai statornică și să lucrez cu branduri pe care chiar le utilizez. Nu mă mai machiez de un an și jumătate, însă fiecare produs de make-up sau trusă pe care mi-o iau sunt de la firme și branduri pe care le cunosc foarte bine, pe care le folosesc – niciodată nu fac reclamă la ceva ce nu folosesc, niciodată, nici pe bani.

Foto: Arhiva personală
Care sunt brandurile cu care lucrezi și care sunt criteriile?

Brandurile cu care colaborez sunt multe, iar criteriile de colaborare sunt: interesul meu, curiozitatea mea pentru produsul pe care îl au și mă interesează foarte mult să folosesc produsul pentru a putea da și un feedback către comunitate. După cum am mai spus, nu fac reclamă la ceva ce nu folosesc, indiferent de suma de bani, de exemplu am refuzat o campanie pe un an la energizante, eu nu beau așa ceva.

Când ți-ai descoperit pasiunea pentru stilul tău de muzică?

Este muzica cu care am crescut și a făcut parte din viața mea din totdeauna, dar asta cu descoperirea din punct de vedere personal a fost când am început colaborările în underground și când am descoperit că stilul meu de scris este acesta, prin asta mă descarc cel mai bine, e un stil mai agresiv pentru o femeie, dar este ce trebuie pentru mine.

MIRU – FATA DE FATA
Cu dragostea cum stai?

Bine, foarte bine, nu am pe nimeni.

Ce planuri ai pentru viitor?

Îmi doresc foarte mult să lansez albumul, pentru că din cauza pandemiei s-a amânat, mă ocup de ultimele detalii. Vreau să ma țin de noua serie de pe YouTube. Vreau să imi cresc activitatea și content-ul în online, deși în ultima perioadă stau foarte prost cu timpul și sunt pe drumuri mai mereu. Artist, artist, dar și muncesc, am 2 joburi dintre care unul este în alt oraș și încerc să mă mențin în online cât pot de mult.

Cum te relaxezi, ce îți place să faci cel mai mult în timpul liber?

Îmi place foarte mult să petrec timp cu prietenii, să călătoresc pe ici pe colo, chit că e vorba de o zi, chit că plec o săptămână în afara țării, dar în perioada asta, cu pandemia, nu prea, am dat doar o fugă până în Bulgaria. Dar în mare parte fac activități cu prietenii, fie că e vorba de escape room, de filme sau plimbari în parc.

Cum a fost perioada de izolare pentru tine?

Pentru mine a fost foarte bine în perioada de izolare, mi-am făcut un cort în sufrageie unde am rupt Netflix-ul, am gătit foarte mult, am învățat să gătesc lucruri noi, am petrecut mai mult timp cu prietena mea cea mai bună și am avut grija de sănătate, mult mai mult decat de obicei.

Despre psihologie ce poți să ne spui, știm că îți place acest domeniu.

Da, am studii în psihologie, vreau să îmi deschid pe viitor un cabinet de psihoterapie, însă după vârsta de 30 de ani, atunci când o să simt eu că nu mai am aceeași tragere de inimă cu online-ul, o să revin, să zic așa, cu picioarele pe pământ la munca rațională. Rămân visătoare, momentan, cu online-ul.

Cu ce artist ai vrea să colaborezi pe viitor și încă nu ai facut-o?

Cu Nane mi-ar plăcea, Killa Fonic, Delia și Carla`s Dreams.

Dacă ai putea să bei o cafea cu un artist din afară, cine ar fi?

Cu P!nk. De fiecare dată când primesc această întrebare, mereu dau același răspuns.

Care sunt oamenii care te inspiră din online?

Mă regăsesc în alți oameni mai ales când vine vorba de vibe, puțină nebunie de la Bianca Adam și Vlad Grigore, Aluziva îmi place foarte mult, suntem și prietene. De obicei urmăresc în online oamenii cu care mă cunosc și în viața reală, cei care îmi dau un vibe foarte bun și de la cei care am ceva de învățat. ,,Atenție cad mere” este un alt canal pe care îl urmaresc și îmi place mult.

Care este relația pe care o ai cu comunitatea ta?

Am o comunitate mare, dar consider că fac parte din ea oameni care mă înțeleg și care sunt în același vibe cu mine. Fie că sunt oameni care sunt vopsiți multicolor în cap, că sunt oameni care se îmbracă cu haine largi, că sunt oameni care se identifică cu blogul sau cu muzica sau sunt oameni care pur și simplu mă urmăresc pe mine că sunt nebună e irelevant, toți sunt oameni cu care am ce să comunic și cu care mă înțeleg. Ascult și țin foarte mult cont de părerile urmăritorilor, cel mai mult comunic cu oamenii prin live-uri, pe instagram încerc să răspund și la mesaje, dar primesc foarte multe. Citesc absolut toate comentariile de pe YouTube, chiar dacă nu raspund la ele, să știți că eu vă văd.

Mesajul lui Miru pentru IdeaMan şi pentru urmăritorii ei:
Mesajul lui Miru pentru IdeaMan

9 Comments

 • Alexandra, 06/08/2020 @ 20:25

  Ești super tare, Miru! Bravo IdeaMan!!

 • Anonymous, 06/08/2020 @ 20:36

  Felicitari! Mult succes in continuare

 • Petrache Catalina, 06/08/2020 @ 20:37

  Foarte frumos, felicitări!🤗

 • Miru, 06/08/2020 @ 20:41

  Mulțumesc pentru invitație!❤️

 • Anonymous, 06/08/2020 @ 20:43

  Felicitari👏🏻

 • Aida, 06/08/2020 @ 21:13

  Foarte tare !! Bravooo ❤❤

 • Andreea, 06/08/2020 @ 21:36

  Super tare! Felicitări! 🙌

 • Anonymous, 06/08/2020 @ 21:45

  Super tare👏🏼

 • Lorena Iacoboi, 07/08/2020 @ 01:29

  Foarte tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.